Doktorica Doma zdravlja u Bratuncu prijavila prijetnje smrću

K. Ć.
Doktorica Doma zdravlja u Bratuncu prijavila prijetnje smrću

Bratunac - Nedavno smijenjena direktorica Doma zdravlja u Bratuncu Snežana Stojanović, koja u ovoj ustanovi radi kao ljekar porodične medicine, prijavila je policiji da je dobila prijetnje smrću, koje su iznesene u autorskom komentaru na portalu www.despotovina.info i podnijela krivičnu prijavu protiv odgovornih lica na portalu, jer nisu cenzurisali govor mržnje.

Vjeruje da će pravosudni organi ubrzo rasvijetliti taj slučaj.

- Već duže vrijeme sam izložena političkim pritiscima i pored poslovnog uspjeha koji sam postigla kao direktorica Doma zdravlja - rekla je Stojanovićeva.

Glavni i odgovorni urednik portala Aleksandar Petrović osudio je neprimjereni i uvredljivi komentar, dodavši da se uredništvo ograđuje od njega.

- Mi smo uklonili komentar odmah nakon što je reagovala Stojanovićeva. Predali smo policiji IP adresu komentatora i očekujemo da će uskoro biti otkriven njegov identitet te da će snositi posljedice - rekao je Petrović.

Sporni komentar napisan je ispod teksta pod naslovom "Sukob oko fotelje direktora u Gradskoj čistoći".

Predsjedništvo PDP-a, stranke čiji je Stojanovićeva predsjednik odbora u Bratuncu, traži od policije i tužilaštva da počinioci budu krivično gonjeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana