Dodik: Podrška mladim ljudima u daljem radu i jačanju SDSS

Srna
Foto: Srna

BEOGRAD - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik razgovarao je danas u Beogradu sa delegacijom Stranke demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić (SDSS) iz Bijeljine u kojoj su bili poslanik ove stranke Darko Mitrić, odbornik u Skupštini grada Mladen Petrović te Pantelija Mićić i Slaven Ristić, pristalice i logistička podrška ovoj partiji.

Predsjednik SNSD-a dao je punu podršku ovim mladim ljudima u njihovom daljem radu na razvoju i očuvanju SDSS-a.

"Legitimitet SDSS-a imaju oni koji su dobili podršku te partije, a to su bez sumnje ovi mladi momci koji žele da podmlade stranku i u tom pogledu imaju moju punu podršku", naglasio je Dodik.

Predstavnici SDSS-a informisali su Dodika da će ova stranka nastaviti putem kojim je krenuo Mićo Mićić, a to je koalicija i saradnja sa SNSD-om na svim nivoima.

Oni su zahvalili Dodiku na vremenu i pažnji koju je izdvojio za njih, kao i podršci na podmlađivanju stranke i saradnji sa SNSD-om.

Poslanik Stranke demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić (SDSS) Darko Mitrić izjavio je Srni da ova stranka želi da uvaži sve iskusne članove ove partije koji su doprinijeli njenom velikom uspjehu na prethodnim lokalnim izborim, ali sa druge strane i da otvore vrata za nove članove koji žele da se ostvare u političkom smislu.

On je ocijenio da im mnogo znači podrška predsjednika SNSD-a i da će saradnja sa tom strankom biti nastavljena i u budućem periodu.

"Velika je stvar i što je Pantelija Mićić odlučio da se bavi politikom i da nastavi putem kojim je krenuo Mićo Mićić i mi zajedno sa njim. Smatram i da imena poput Mladena Petrovića i Slavena Ristića mogu da pomognu da stranka bude prepoznatljiva u gradu, a i šire", istakao je Mitrić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana