Doboj: Otvorena “Zimska čarolija”

Srna
Doboj: Otvorena “Zimska čarolija”

DOBOJ - U Doboju je večeras otvorena turističko-privredna manifestacija “Zimska čarolija” na kojoj će u naredne tri sedmice u Parku narodnih heroja, uz zabavni program, učestvovati ugostitelji iz ovog grada.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, koji je otvorio “Zimsku čaroliju”, rekao je da je u okviru manifestacije u parku postavljeno klizalište, bina za kulturno-zabavne sadržaje, te 15 kućica u kojima će lokalni ugostitelji i mali privrednici predstaviti proizvode i usluge.

“U toku manifestacije biće organizovan doček dječije Nove godine, proslavićemo međunarodnu Novu godinu, Dan Republike 9. januar, te pravoslavnu Novu godinu, kada se manifestacija završava”, naveo je Jerinić.

On je naveo da je namjera da manifestacija, koja se održava drugi put, preraste u tradicionalni turističko-privredni događaj u Doboju.

Jerinić je rekao da će u okviru manifestacije gostovati estradni umjetnici Igor Vukojević, Miroslav Ilić, Snježana Đurišić, Sergej Pajić.

“Iz gradske kase za manifestaciju je obezbijeđeno 20.000 KM, dok su donatori i sponzori dali višestruko više da bi Dobojlije uz goste iz drugih sredina na najljepši način proslavili praznike”, rekao je Jerinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana