Đorđa Krčmara iz Bijeljine nisu zaboravili dobri ljudi

J. D.
Đorđa Krčmara iz Bijeljine nisu zaboravili dobri ljudi

Bijeljina - Đorđu Krčmaru iz Janje kod Bijeljine, koji živi sam i u veoma teškim uslovima, uručen je paket hrane i higijenskih potrepština, kako bi lakše pregurao ove hladne dane.

Pomoć je prikupio podmladak bratstva "Radost", dok brigu o njemu vodi Udruženje djece poginulih boraca Vojske RS "Nasljeđe"’ čiji su mu članovi od oronule kuće podigli dom.

- Svaki njegov osmijeh dijelimo, i sreća zbog njegovog napretka, je sreća svih naših članova. Nismo socijalna ustanova, ali smo za Đorđa uspjeli obezbijediti bolje uslove života, naravno uz pomoć dobrih ljudi, na šta smo veoma ponosni - naveli su iz "Nasljeđa".

Krčamara je poslije očeve smrti napustila majka, a utočište je pronašao u Dječijem domu "Rada Vranješević" u Banjaluci. Međutim, kada je postao punoljetan morao je da se vrati u Janju, gdje je živio sa djedom. Njegova sreća ipak nije dugo potrajala jer je starac preminuo. Poslije nekoliko mjeseci provedenih u Banjaluci, Krčmar se ponovo vratio u Bijeljinu. Njegova teška životna priča dirnula je čitav region.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana