Đokić: Kotorvaroški socijalisti doprinijeli razvoju opštine i Srpske

Srna
Đokić: Kotorvaroški socijalisti doprinijeli razvoju opštine i Srpske

KOTOR VAROŠ - Socijalisti su ostavili pozitivan i vidljiv trag u društvenom životu i razvoju Republike Srpske i BiH, izjavio je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić na obilježavanju 30 godina postojanja ove stranke u Kotor Varošu.

Đokić je naveo da je Socijalistička partija od početka veoma konstruktivan politički faktor koji je svojim političkim djelovanjem i sposobnostima doprinosio razvoju Kotor Varoša.

“Takva aktivnost biće nastavljena. Naša namjera je da djelujemo na osnovim principima na kojima počiva program Socijalističke partije, a to je borba za slobodu, ravnopravnost, socijalnu pravdu, solidarnost i sveopšti napredak i razvoj”, rekao je Đokić Srni.

On je istakao da je sada faza političkog djelovanja u kojoj socijalisti mnogo rade na poboljšanju sopstvene partijske infrastrukture i da u tome imaju jako dobre rezultate.

“Imamo jako stabilan rad partije u svim opštinama i gradovima Republike Srpske, sa stalnim rastom članstva, poboljšanjem rada mjesnih organizacija, jačanje kadrovske strukture. U velikoj mjeri podmlađujemo organizaciju i to se vidi na svakom mjestu”, rekao je Đokić.

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije u Kotor Varošu Predrag Tešić rekao je da je ta stranka pokazala da je uvijek uz narod i da je uvijek znala da odabere najbolji put kuda treba da idu ova lokalna zajednica i Republika Srpska.

Tešić je rekao da su pojedincima večeras uručene povelje i zahvalnice Socijalističke partije za istaknuti doprinos razvoju stranke u proteklom vremenu, a uručeno je i nekoliko posthumnih nagrada.

Svečanosti su prisustvovali potpredsjednik Socijalističke partije Davor Strika, pomoćnik ministra za porodicu Jelena Kurtinović, član Izvršnog odbora i predsjednik Regionalnog odbora Blaško Kaurin, drugi funkcioneri i predstavnici opštinskih odbora Socijalističke partije, koalicioni partneri iz Kotor Varoša, te mnogobrojni članovi i simpatizeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana