Djeca pjesmom i crtežima o svome gradu

SRNA
Foto: SRNA

ŠAMAC - U ulici pored simbola Šamca - Starog sata organizovana je izložba radova djece sa motivima ove opštine, a danas je organizovano i druženje najmlađih sa načelnikom Đorđem Milićevićem.

Organizator druženja je Centar za kulturu Šamac, u saradnji sa Dječijim obdaništem "Radost" iz Šamca i Obudovca i opštinom Šamac.

Djeca su načelniku, povodom Dana opštine, uručila poklone - bojanku sa slikama i pano sa slikama grada koju su sa mnogo pažnje sama uradila.

Milićević je rekao da je ovo druženje tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, u okviru kojeg najmlađi svoje želje prenose crtežima, pjesmom i igrom, čestitajući Dan opštine.

"Opština ima za šta da se bori kada ima ovakvu mladost. Nadam se da ćemo stvarati još bolje uslove za rad dječijeg obdaništa. To su nam zadaci u narednom periodu", naglasio je Milićević.

Milićević je istakao da se 15. april - Dan opštine obilježava nizom manifestacija koje je Centar za kulturu organizovao u saradnji sa opštinom Šamac.

Direktor obdaništa "Radost" Radmila Mitrović rekla je Srni da djeca svake godine učestvuju u različitim aktivnostima povodom obilježavanja Dana opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana