Dio Bijeljine u subotu be struje, a u nedjelju vode

Srna
Dio Bijeljine u subotu be struje, a u nedjelju vode

Bijeljina - Više od 15 naselja na području Bijeljine neće imati vodu sutra od 7.30 do 14.00 časova zbog ukrajanja nove vodovodne linije na vodovodnu mrežu, najavljeno je iz bijeljinskog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Bez vode će biti Velika i Mala Obarska, Gornje i Donje Crnjelovo, Batković, Brodac, Trnjaci, Dazdarevo, Kriva Bara, Novi, Velino Selo, Balatun i druga naselja takozvanog Sjevernog vodovodnog prstena.


Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

U nedjelju bez struje oko 5.000 korisnika

Oko 5.000 korisnika u nedjelju, 9. oktobra, ostaće bez struje na sedam časova zbog redovnog godišnjeg remonta postrojenja Trafo-stanice "Bijeljina tri", najavljeno je iz "Elektro-Bijeljine".
Bez električne energije od 8.00 do 15.00 časova biće kupci koji se snabdijevaju sa 10-kilovoltnog dalekovoda "Centar dva", "Zenit", "Karađorđeva", "Park" i "Kruševlje 3".

"Ovo je posljednji ovogodišnji planski remont postrojenja, čime ćemo spremni i u punom kapacitetu ući u predstojeću zimu, što će biti od velikog interesa za naše kupce", rekao je Srni portparol "Elektro-Bijeljine" Slobodan Đalamić.

On je naveo da će u nedjelju, zbog remonta postrojenja "Elektroprenosa BiH" od 9.00 do 15.00 časova bez električne energije biti kupci koji se snabdijevaljju sa dalekovoda "Ekonomija".

Zbog ovog remonta bez električne energije biće oko 1.000 potrošača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana