Didaktičke igračke za najmlađe u Brkom

A. J.
Didaktičke igračke za najmlađe u Brkom

Brčko - Tradicionalna manifestacija 12. "Dani otvorenih vrata" u Brčkom svečano je otvorena juče uručivanjem didaktičkih igračaka obdaništu "Naša djeca", koje je obezbijedila kompanija "Studen Holding".

Kompanija u čijem sastavu posluje i Fabrika za proizvodnju jestivog ulja "Bimal", osmu godinu zaredom u skladu sa iskazanim potrebama rukovodstva ove dječje ustanove realizuje donaciju za četiri objekta obdaništa "Naša djeca.

Godišnja donacija obdaništu dio je donatorske strategije kompanije i dugoročne opredijeljenosti da ulažu u razvoj djece od najranijeg doba. Didaktičke igračke koje su donirane ove godine uveliko će olakšati mentalni i socijalni razvoj najmlađih

Predsjednik Uprave "Studen Holdinga" i generalni direktor kompanije "Bimal" Ilija Studen rekao je da je zadovoljan dugogodišnjom saradnjom kompanije i obdaništa "Naša djeca".

- Ponosni smo što na ovaj način pomažemo obrazovanju najmlađih članova našeg društva i što doprinosimo da rad sa djecom bude adekvatan i kvalitetan - rekao je Studen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana