Delicije po receptu Aktiva žena SNSD-a

Snežana Tasić
Delicije po receptu Aktiva žena SNSD-a

Prijedor - Manifestaciju “Veče domaće kuhinje” kojem je prisustvovala i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, uspješno je organizovao Aktiv žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Prijedor u Ljetnoj bašti.

- Uvijek sam bila ponosna na ono što rade žene u okviru SNSD-a. Znam da one predstavljaju pokretačku snagu. Jer, svaki put kada je trebalo osmisliti neki događaj koji je trebalo da nas drži na okupu i pokaže da smo najjači onda kad smo zajedno, inicirane su od naše ženske organizacije - rekla je Cvijanovićeva.

Dodala je da je ova smotra pokazala tradicionalnu i dobru našu trpezu.

- Ovo je bila i prilika da pokažemo da smo dobri domaćini, da smo dobri organizatori i povrh svega, da želimo da budemo korisni društvu i da pošaljemo poruku našeg jedinstva i ponosna sam na ovo što rade žene u okviru SNSD-a i u ovoj stranci se i te kako cijeni ono što rade žene - rekla je Cvijanovićeva.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Prijedor Gorana Bosančić je izjavila da je na 25 štandova izložena bogata gastro ponuda koju su pripremile članice mjesnih Aktiva žena SNSD-a Prijedor.

- Ovo je tradicionalna smotra na kojoj domaćice pokažu kreativnost u pripremanju delicija i maštovitost uređenja štandova - kazala je Bosančićeva.

Osim ukusne hrane prisutni su mogli da uživaju i u kulturnom programu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana