David unio radost u dom

G.S.
David unio radost u dom

Banjaluka - Uz pjesmu, osmijehe i gromoglasan aplauz mališani u Dječijem domu "Rada Vranješević" u Banjaluci dočekali su "Pinkovu zvjezdicu" Davida Radosavljevića koji im je na poklon donio slatkiše i igračke.

Ovaj jedanaestogodišnjak iz Trna kod Laktaša juče se družio sa štićenicima doma koji nisu krili da su njegovi veliki obožavaoci. Zbog toga je David odlučio da ih obraduje slatkišima koje je dobio nakon učešća u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" održanom u Srbiji, te mnoštvom igračaka koje je dobijao od publike.

- Bilo je veoma lijepo, nadam se da ću ih ponovo posjetiti. Iznenadili su me pripremivši mi duet sa jednom djevojčicom - rekao je David koji, kao što je to radio i njegov uzor Toše Proeski, rado učestvuje u akcijama za djecu.

Tridesetak mališana uživalo je slušajući Davida dok je pjevao pjesme "Eh, da je tuga snijeg", "Jedina" i "Da te volim", koju je izveo zajedno sa četrnaestogodišnjom štićenicom doma, a nakon toga uslijedilo je i potpisivanje autograma.

Psiholog u domu Ljiljana Uletilović podsjetila je da su štićenici doma rado pratili Davida dok je učestvovao u takmičenju, te naglasila da je ovo bio divan način da se djeci ispuni slobodno vrijeme tokom raspusta.

- Mnoga djeca iz doma žele da budu slavna. Od djevojčice koja je pjevala sa Davidom mnogo očekujemo, ona se aktivno bavi muzikom i vrlo je talentovana - istakla je Uletilovićeva.

David je u posjetu došao sa majkom Jelenom, koja je kazala da je nakon učešća u takmičenju mladi pjevač od "Pionira" dobio 43 kilograma slatkiša, koliko je i težak, te je odlučio da dio pokloni mališanima u domu.

"Pinkove zvezdice"

Muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" završeno je početkom jula, a David Radosavljević dogurao je čak do finala.

Posljednje večeri takmičio se sa još devet najboljih učesnika, a ispao je tek nakon trećeg presjeka glasova. Pobjedu na ovom takmičenju odnijela je djevojčica po imenu Marija Serdar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana