Dan Gradiške u bojama socijalista

G.S.
Dan Gradiške u bojama socijalista

GRADIŠKA - Opštinski odbor Socijalističke partije iz Gradiške u subotu će povodom Dana grada u 9.30 časova položiti vijence na spomenik stradoloj dijeci Kozare, a zatim i na spomen kosturnicu i spomenik palim borcima iz otadžbinskog rata.

– Nakon toga će delegacija prisustvovali otkrivanju spomenika poginulim Srbima iz zapadne Slavonije. U 10.30 je planirano otkrivanje spomenika i pomen žrtvama. Spomenik će otkriti srpski član i presjedavajući Predsjedništva Bih Milorad Dodik – najavljeno je iz Gradskog odbora Gradiška.

U drugom dijelu dana, socijalisti će u saradnji sa kafe barom “Kuglana” i ribarnicom “Sava”, organizovati cijelodnevno druženje sa građanima. Od 12 časova ispred gradskog stadiona, pripremaće se pečena riba i lovački čorbanac za sve posjetioce i goste, a u međuvremenu će se odigrati trening utakmica u kuglanju.

– Najbolji pojedinac i ekipa biti nagrađeni peharom – najavljeno je iz odbora Socijalističke partije u Gradišci.

U sklopu obilježavanja Dana grada, mladi socijalisti ovog grada planirali su još jednu akciju – uređenje obale rijeke Save. Akciju će voditi naš odbornik Strahinja Jurušić.

– Molimo sve učesnike i posjetioce da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, kako bi ovaj dan obilježili na najbolji mogući način i bez straha od širenja zaraze – apelovali su socijalisti iz Gradiške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana