Članovi Socijalističke partije dobijaju poruke da izađu na proteste

Srna
Članovi Socijalističke partije dobijaju poruke da izađu na proteste

BANjALUKA - Članovi Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka dobijaju poruke u kojima su pozvani da se odazovu na protest u organizaciji opozicionih stranaka.

Ovakav potez jasno pokazuje da pojedinci iz takozvanog SPS-a zloupotrebljavaju bazu podataka naše partije i na taj način dovode u zabunu članstvo Gradskog odbora Socijalističke partije, navode iz ove partije.

“Obavještavamo članove partije u Banjaluci da je očigledno riječ o vidu provokacije i zbog toga je naša obaveza da informišemo članstvo da poruke koje dobijaju ne šalju niti su slali funkcioneri Gradskog odbora ili partije”, saopšteno je iz SP-a. 

GrO SP je uvijek podržavao demokratiju, pravo na slobodu izražavanja i pravo građana da izraze svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu. Međutim, u odboru smatraju da razlozi zbog kojih opozicione stranke pozivaju građane na proteste nisi uvjerljivi. Posebno treba uzeti u obzir i dalje vrlo delikatnu i nimalo povoljnu epidemiološku situaciju, poručuju iz Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci, ističu iz SP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana