Burno u Skupštini opštine Teslić: Tri odbornika napustila Klub SNSD-a

V. K.
Burno u Skupštini opštine Teslić: Tri odbornika napustila Klub SNSD-a

Teslić - Klub SNSD-a u Skupštini opštine Teslić juče je ostao bez tri odbornika, koji su se na taj korak odlučili zbog neslaganja sa vrhom opštinskog odbora, a dojučerašnje kolege su im poručile da odavno ne poštuju stavove i odluke stranke te da su bliži načelniku Milanu Miličeviću iz SDS-a.

Iz Kluba SNSD-a, koji sada broji pet odbornika, izašli su Savo Radić, Dragan Nikolić i Dijana Đekanović i formirali klub odbornika "SNSD 1", a kao ključne razloge za to su naveli višemjesečne pritiske i neslaganje sa prvim čovjekom SNSD-a u Tesliću Draganom Bogdanićem.

Osim toga kazali su da je posljednji vandalski čin, odnosno izbušene gume i zabodeni nož na krovu porodičnog automobila Đekanovićeve, bila kap koja je prelila čašu.

Bogdanić je juče kratko kazao da se radi o ljudima koji su nakon izbora počeli da sarađuju sa načelnikom zarad svojih privatnih interesa.

- Niko iz SNSD-a nije imao razloga da uradi ovo što se desilo Đekanovićevoj. Neko je ovo dobro inscenirao - rekao je Bogdanić.

Šef Kluba SNSD-a u Tesliću Mišo Stojanović kaže da je SNSD nedavno pokrenuo disciplinske postupke protiv tih odbornika, jer nisu poštovali ni odluke organa stranke ni Kluba, dodavši da neće moći da budu dio kluba "SNSD 1" jer je SNSD samo jedan.

Policijska uprava Doboj saopštila je da su zaprimili prijavu da su na vozilu "sitroen berlingo" vlasnika G. Đ. izbušene četiri gume, a na krovu zabijen nož te da je dežurni tužilac oštećenom licu uručio krivični prijedlog o gonjenju po privatnoj tužbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana