Brod: Božićni darovi za 100 boračkih porodica

Srna
Foto: Srna

BROD- Boračka organizacija u Brodu organizovala je povodom božićnih praznika za 100 boraca i porodica umrlih boraca podjelu prehrambenih paketa u vrijednosti 10.000 KM, obezbijeđenih uz podršku lokalne zajednice.

„U saradnji sa mjesnim odborima podijeljeno je stotinu prehrambeno-higijenskih paketa za one koji su nezaposleni, nemaju redovna primanja, koji su bolesni ili se nalaze u težem stanju iz raznih razloga. Paketi su u vrijednosti od 100 KM“, naveli su iz Boračke organizacije.

Zbog korone, bolesti, starosti i velikog poskupljenja, mnoge porodice se, naveli su iz Boračke organizacije, nalaze u teškom stanju i ne mogu sebi da obezbijede osnovne namirnice, pa je to bio i razlog da ove godine pomoć bude u vidu paketa hrane.

U Boračkoj organizaciji istakli su da 10.000 KM za nabavku paketa pomoći obezbijedila opština Brod u skladu sa odlukom o dopunskim pravima boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca, koja je od početka godine stupila na snagu, a čiju izradu je inicirala Boračka organizacija.

Za veći broj članova Boračke organizacije pomoć je uručena putem mjesnih odbora Boračke organizacije na kućnu adresu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana