Bratstvo „Sveti Stefan“daruje sa po 500 evra 5 porodica iz Bijeljine

Srna
Bratstvo „Sveti Stefan“daruje sa po 500 evra 5 porodica iz Bijeljine

BIJELjINA - Članovi Misionarskog bratstva „Sveti Stefan“ iz Beograda ovog vikenda će darovati po 500 evra za pet socijalno ugroženih porodica na području Bijeljine, objavljeno je danas na sajtu Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije danas je u Bijeljini razgovarao sa članovima ove humanitarne organizacije koji su prenijeli svoja iskustva i ideje za buduću saradnju sa Dobrotvornom organizacijom „Trojeručica“, koja djeluje pri Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj.

Vladika Fotije darovao je goste iz Beograda prigodnim poklonima, u znak pažnje i zahvalnosti za njihov trud i ljubav prema onima kojima je pomoć potrebna.

Članovi te organizacije i koordinator „Trojeručice“ sveštenik Velislav Mišura danas i sutra zajedno će posjetiti pet socijalno ugroženih porodica i uručiti im novčanu pomoć.

„Sveti Stefan“ je humanitarno-misionarska organizacije koja djeluje pod okriljem Manastira Slanci u Arhiepiskopiji beogradsko-karlovačkoj, a u današnjoj posjeti su bili i članovi muzičkog sastava „Metoh“, koji radi pri tom manastiru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana