Bojan Kojović najmlađi kandidat SNSD-a za načelnika u istočnoj Hercegovini

Srna
Bojan Kojović najmlađi kandidat SNSD-a za načelnika u istočnoj Hercegovini

BERKOVIĆI - Dvadesetosmogodišnji Bojan Kojović kandidat je SNSD-a za načelnika opštine Berkovići i na predstojećim lokalnim izborima biće najmlađi kandidat u trci za načelnika na području istočne Hercegovine.

Kojović kaže da je odluku da se kandidujem za načelnika opštine Berkovići donio jer je ubijeđen da mladi ljudi mogu učiniti dosta i ovu lokalnu zajednicu učiniti ljepšom i razvijenijom.

“Mladi su budućnost Republike Srpske, zato im treba dati šansu, a oni će svojim znanjem i rezultatima dokazati koliko vrijede”, rekao je Kojović Srni.

On dodaje da Berkoviće u budućnosti vidi kao jednu jaku lokalnu zajednicu, kao mjesto u kojem mladi ostaju i zasnivaju svoje porodice.

“Jedan od preduslova napretka je i oživljavanje privrede i otvaranje novih pogona. Naš tim je sreman za sve ovo. Spremni smo da uz vlastite napore, znanje, čeličnu volju i podršku institucija Republike Srpske obezbijedimo bolje uslove za život svim stanovnicima naše male opštine”, ističe Kojović.

Bojan Kojović je diplomirani pravnik, zaposlen je u jednoj privatnoj firmi na području opštine Berkovići, član je i sekretar Opštinskog odbora SNSD Berkovići.

U trku za načelnika Berkovića i ovaj put će aktuelni načelnik i kadar SDS-a Nenad Abramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana