Bogati sadržaji Laktaškog ljeta 2016: Dobra zabava za sve ukuse i generacije

A. J.
Bogati sadržaji Laktaškog ljeta 2016: Dobra zabava za sve ukuse i generacije

Laktaši - Predstojeći vikend u Laktašima obećava dobru zabavu jer će biti održano nekoliko interesantnih sportsko-kulturnih događaja u okviru tradicionalne manifestacije "Laktaško ljeto 2016".

Ovo su saopštili iz Turističke organizacije opštine Laktaši istakavši da ljubitelji borilačkih vještina već danas od 17 časova mogu uživati u revijalnom džudo takmičenju koje će biti održano na centralnom trgu.

- Književno-muzičko veče "Putopisi" na kom će se predstaviti književnik Boris Maksimović sa knjigom "Hadžiluk plemenitom snu", uz muzičku pratnju Bojana Rakočevića i Maje Aćić, biće održano sutra - rekli su iz Turističke organizacije i dodali da će ova manifestacija  početi u 20 časova ispred Centra za kulturu.

Najveći sportski događaj na manifestaciji "Laktaško ljeto", "Stritbol Laktaši", svečano će biti otvoren u subotu u 19 časova na platou kod Sportske dvorane.

- Još nije kasno za prijave ekipa i zainteresovani to mogu da učine pozivom na broj 066/257-670. Nagradni fond je odličan. Nakon otvaranja planiran je rok koncert grupe DPO - istakli si u Turističkoj organizaciji i dodali da je ulaz na sve događaje slobodan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana