Bjelaković: Prijete mi iz SDS-a i PDP-a

Srna
Bjelaković: Prijete mi iz SDS-a i PDP-a

Trebinje - Vlasnik portala "Trebinje 059" Đorđe Bjelaković prijavio je juče policiji prijetnje koje je njemu i njegovoj porodici uputilo nepoznato lice zbog teksta "Posljednja šansa", čiji je autor jedan od trebinjskih politikologa.

Bjelaković je rekao da je zbog učestalijih prijetnji i verbalnih napada nepoznatih lica, ali i pojedinih političara iz SDS-a i PDP-a bio prinuđen da zatraži zaštitu policije, jer strahuje za svoju i bezbjednost porodice.

- Dok sam juče šetao sa suprugom i djecom presreo me je nepoznati mladić i zaprijetio da što prije sa portala uklonim tekst 'Posljednja šansa' ili ću, ako ga ne poslušam, vrlo brzo ja biti uklonjen - tvrdi Bjelaković i dodaje da je od 2014. godine, nakon opštih izbora, počeo da prima prijeteće telefonske pozive i poruke, od kojih je neke i snimio, što je juče kao dokaz predao policiji. Ističe da nijedan tekst koji je objavio nije uvredljivog sadržaja.     

- Uprkos tome, nedavno me je pozvao odbornik PDP-a u trebinjskoj Skupštini Zoran Anđušić i tražio da uklonim jedan od tekstova koji se odnosi na njega, ili će se on, kako je rekao, posavjetovati sa svojim ljudima - kaže Bjelaković i dodaje da mu je i gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević nekoliko puta prijetio posredstvom medija i saopštenja.

Vučurević i Anđušić tvrde da nisu prijetili Bjelakoviću zbog objavljivanja pojedinih tekstova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana