Bivši kapiten “Crvene zvezde”obezbijedio paketiće za djecu iz svoga sela kod Gradiške

G.S.
Foto: srpskainfo.com

Poznati fudbaler Marko Marin, koji je simpatije ovdašnje javnosti stekao nastupima za “Crvenu Zvezdu” čiji je bio i kapiten, obezbijedio je 70 novogodišnjih paketića za članove KUD-a “Mirkovo kolo” iz Vrbaške kod Gradiške.

Marin je ovdje u djetinjstvu proveo mnogo vremena, kod djeda i bake po majci. Sada igra u Saudijskoj Adabiji, ali nije zaboravio Vrbašku.

– Veoma smo srećni i zahvalni na ovom gestu. Djeca, članovi našeg KUD-a i njihova braća i sestre iz Vrbaške i okoline su veoma zahvalni Marku, ali i njegovom ocu Ranku Marinu na ovim poklonima – kazao je za Srpskainfo Milenko Vranić, predsjednik KUD-a “Mirkovo kolo”.

Koreograf Miroslav Lajić ističe da je Marin, kojem su svi sa svečanosti iz Društvenog doma u Vrbaškoj poželjeli sreću, zaslužan da prvi dan Nove godine bude pun radosti.

– U našem KUD-u ima mnogo djece. Oni vole igru i pjesmu i zato je nas društveni život na visokom nivou. Ove godine, zalaganjem gradske uprave Gradiška, obnovljen je dom i stvoreni uslovi za rad i programe – kazao je Lajić.

Paketićima su se mališani veoma obradovali, posebno loptama i slatkišima u crveno-bijeloj boji.

Inače, Marko Marin je rođen u Gradišci, a prve godine proveo u Gornjim Podgradcima, gdje je prije odlaska u Njemačku, živjela njegova porodica, prenosi Srpskainfo.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana