Bijeljina: Zabrana saobraćaja u više ulica zbog izgradnje kanalizacije

Srna
Bijeljina: Zabrana saobraćaja u više ulica zbog izgradnje kanalizacije

Bijeljina - U više ulica u Bijeljini od ponedjeljka, 14. avgusta, do 15. oktobra biće zabranjen saobraćaj zbog radova na izgradnji sistema za prikupljanje i prečišćavanje otpadnih voda.

U ovom periodu biće zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila u Ulici Miloša Obilića od raskrsnice sa Majevičkom do raskrsnice sa ulicama Sremska i Živojina Mišića, zatim u Solunskoj, Sarajevskoj, osim za vozila stanara u periodu kada to ne ometa izvođenje radova, te u Ulici Cara Uroša od raskrsnice sa Ulicom 1. maja do raskrsnice sa Ulicom Dušana Baranina, osim za vozila stanara.

U toku izvođenja radova saobraćaj autobusa biće zabranjen kroz Majevičku ulicu i biće usmjeren kroz ulice Kneza Ive od Semberije i Jovana Dučića u Račansku ulicu, saopšteno je iz Gradske uprave.

U periodu od 17. avgusta do 30. oktobra određena je izmjena režima saobraćaja u Ulici Srpske vojske, gdje će biti zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila od raskrsnice sa ulicama 27. marta, Nikole Tesle i Žrtava fašističkog terora - raskrsnica kod "Bleda" do iza 50 metara od ulaza u krug Bolnice i Doma zdravlja.

U Ulici 27. marta u ovom periodu biće zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila od raskrsnice sa ulicama Nikole Tesle, Srpske vojske i Žrtava fašističkog terora - raskrsnica kod "Bleda" do raskrsnice sa Ulicom Jovana Kronštatskog, u Nušićevoj će biti zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila osim vozila stanara od raskrsnice sa Ulicom Save Kovačevića do raskrsnice sa ulicom 27. marta.

U Ulici Save Kovačevića biće promijenjen smjer kretanja na potezu između dva susjedna ukrštanja sa Nušićevom ulicom, u Ulici Nikole Tesle biće zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa Ulicom Save Kovačevića do raskrsnice sa ulicama 27. marta i Žrtava fašističkog terora.

U Ulici Ivana Gorana Kovačića biće zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa Ulicom Đure Daničića do raskrsnice sa Ulicom 27. marta, u Kozaračkoj će biti zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila osim vozila stanara, i to od raskrsnice sa ulicom Kadinjačka do raskrsnice sa Ulicom 27. marta, obuhvatajući i Ulicu Jovana Cvijića.

U Ulici potporučnika Smajića biće zabranjen saobraćaj za sve vrste vozila, osim vozila stanara i vozila Doma zdravlja, te zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i promijenjen režim kretanja vozila u dvosmjerni.

U vrijeme izvođenja radova saobraćaj teretnih vozila preusmjerava se na gradsku obilaznicu.

"Imajući u vidu da postojeći pristup Bolnici i Domu zdravlja neće biti u funkciji, za pristup tim ustanovama u funkciju će biti stavljen ulaz u kompleks Bolnice koji u prethodnom periodu nije korišćen, a nalazi se takođe u Ulici Srpske vojske u blizini raskrsnice sa Ulicom Nikole Spasojevića", dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana