Bijeljina: Za asfaltiranje ulice u Koviljušama 46.000 KM

GS
Bijeljina: Za asfaltiranje ulice u Koviljušama 46.000 KM

BIJELjINA - Za asfaltiranje Brčanske ulice u bijeljinskom naselju Koviljuše iz gradskog budžeta obezbijeđeno je 46.000 KM i radovi će početi u narednih 10 dana, najavljeno je iz lokalne uprave.

Asfaltiranjem ulice u dužini od 460 metara biće riješeni problemi sa kojima se, posebno u jesen i zimu, susreće 17 porodica u ovom dijelu grada.

Božidarka Lukić iz Brčanske ulice kaže da ovdje žive uglavnom mlađi bračni parovi sa djecom i da im je put bio veliki problem tokom padavina.

Prema njenim riječima, u Brčanskoj ulici domove su podigle većinom porodice koje su izbjegle tokom proteklog rata iz sarajevske regije, ali i iz Krajine, Bugojna i drugih dijelova sadašnje Federacije BiH.

"Drago nam je što smo mogli da izađemo u susret ovim porodicama i što će uskoro imati zaokruženu infrastrukturnu cjelinu", naveo je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

On je rekao da je pripremljena i potpisana dokumentacija u vezi sa asfaltiranjem Brčanke ulice, odabran izvođač radova, te da se očekuje da u narednih desetak dana mašine budu na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana