Bijeljina: U Danu otvorenih vrata saslušani problemi 90 građana

Srna
Bijeljina: U Danu otvorenih vrata saslušani problemi 90 građana

BIJELjINA - Iz Gradske uprave Bijeljine je najavljeno da će u toku godine biti raspisani javni konkursi za zapošljavanje i da će se insistirati da najkvalifikovaniji i najsavjesniji ljudi dobiju posao, da to budu jedini kriterijumi za stupanje u radni odnos.

Nakon Dana otvorenih vrata u gradskoj administraciji, tokom kojih je juče 90 građana iznijelo svoje probleme i potrebe, saopšteno je da se veliki broj njih žalio na nezaposlenost.

Građani su dolazili i sa idejama za unapređenje privrednog ambijenta i olakšanje uslova za osamostaljenje u preduzetništvu.

“U narednom periodu biće snižene komunalne takse za određene privredne djelatnosti, kako bi u uslovima pandemije rasporedili teret i što ravnomjernije podnijeli krizu”, navedeno je u saopštenju.

Kao jedan od ciljeva u interesu građana i uvođenja komunalnog reda istaknuto je da gradske inspekcije i komunalna policija, u saradnji sa republičkim inspekcijskim organima i Policijskom upravom, reaguju odmah po prijavi ili otkrivanju nezakonitosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana