Bijeljina: Grad sa 10.000 KM finansirao asfaltiranje puta u zaseoku Klis

G.S.
Bijeljina: Grad sa 10.000 KM finansirao asfaltiranje puta u zaseoku Klis

BIJELjINA - U zaseoku Klis u Batkoviću asfaltirano je 150 metara lokalnog puta koji su mještani finansirali sa 6.000 KM i Gradska uprava sa 10.000 KM.

Gradonačelnik Mićo Mićić istakao je da će, osim putne infrastrukture, u narednom periodu u Batkoviću biti realizovani i drugi projekti, saopšteno je iz Graske uprave.

"Prethodnih sedmica asfaltirano je nekoliko puteva u ovoj mjesnoj zajednici i renoviran je i opremljen objekat na groblju, a cilj nam je da obezbijedimo sredstva za rekonstrukciju ili izgradnju novog objekta Doma kulture jer u Batkoviću ima potrebe za tim“, naveo je Mićić.

Rade Radić iz Klisa kaže da je uz novoasfaltiranu dionicu nastanjeno desetak porodica koje su godinama imale probleme zbog lošeg puta.

"Ovo je dio Semberije koji je pretrpio ogromnu štetu tokom poplava, dugo nam je trebalo da se oporavimo od gubitaka i zato nam je drago kada vidimo da nismo zaboravljeni“, poručio je Radić.

On kaže da je u ovom naselju potrebna i javna rasvjeta, kao i asfaltiranje još nekoliko lokalnih puteva, uz nadu da će i to biti uskoro riješeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana