Bijeljina: Dogovor o saradnji sa gradskom upravom

Srna
Bijeljina: Dogovor o saradnji sa gradskom upravom

BIJELjINA - Policijska uprava Bijeljina i bijeljinska Gradska uprava otvorene su za saradnju s ciljem obezbjeđenja što povoljnije bezbjednosne situacije na području grada, zaključeno je na današnjem sastanku načelnika ove policijske uprave Stjepana Terzića sa gradonačelnikom Bijeljine LJubišom Petrovićem.

Na sastanku je razgovarano i o realizaciji zajedničkog projekta Gradske uprave Bijeljina i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na uspostavljanju sistema video-nadzora javnih površina u gradu, saopšteno je iz Policijske uprave.

Prva faza ovih radova privodi se kraju, a druga je planirana u ovoj godini i podrazumijeva obezbjeđenje finansijskih sredstava iz lokalnog budžeta.

Učesnici sastanka saglasni su da će video-nadzor znatno doprinijeti zaštiti građana i njihove imovine u Bijeljini, ali i borbi protiv svih vidova kriminaliteta.

Terzić je istakao da je na području Policijske uprave Bijeljina smanjen broj migranata, te su se on i gradonačelnik saglasili da je zajednički cilj Gradske uprave i Policijske uprave da se tim licima omogući nesmetan i brz prolazak prema njihovim odredištima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana