Bijeljina: Do 20. maja prijave za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i terase

Srna
Bijeljina: Do 20. maja prijave za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i terase

BIJELjINA - Bijeljinci do 20. maja mogu da se prijave na javni poziv za izbor najljepše uređenog dvorišta, balkona i terase za 2022. godinu.

Za najuspješnije učesnike u tri kategorije predviđene su nagrade, i to po 1.000 KM za pobjednike, po 500 KM za drugoplasirane i po 300 KM za trećeplasirane.

Zainteresovani se mogu prijaviti na tri načina, i to onlajn, a prijava je dostupna na sajtu grada Bijeljine, elektronskom poštom  [email protected]  ili porukom na broj telefona 065/081-182.

Gradska uprava imenovala je komisiju koja će posjetiti prijavljene lokacije u unaprijed zakazanim terminima, proglasiti najuspješnije učesnike i dodijeliti prigodne nagrade.

Bodovanje će biti izvršeno na osnovu nekoliko kriterijuma - održavanje, njegovanje i urednost dvorišta, balkona i terase, cvjetni aranžmani, ambijentalna usklađenost, korištenje prirodnih materijala u izradi detalja i cjelokupan estetski utisak.

Nagrade dobitnicima biće uručene 29. maja, u okviru Sajma cvijeća, koji će biti održan na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Javni poziv organizovan je u okviru akcije čišćenja Semberije pod nazivom “April - mjesec čistoće”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana