Asfaltirana Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše

GS
Asfaltirana Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše

BIJELjINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i ministar za izbjeglice i raseljena lica FBiH Edin Ramić pustili su danas u saobraćaj novoasfaltiranu Ulicu Stjepana Mitrova Ljubiše u Mjesnoj zajednici Dašnica, dužine oko 1.000 metara, za šta su Grad Bijeljina i Federalno ministarstvo obezbijedili nešto više od 100.000 konvertibilnih maraka.

Mićić je pojasnio da je polovinu sredstava za asfaltiranje ove ulice, u kojoj su najzastupljeniji povratnici i izbjegla lica, izdvojila Gradska uprava.

- Sa ovim ministarstvom sarađujemo deset godina i asfaltirali smo zajednički mnoge puteve i ulice u Bijeljini i Janji, a sve projekte koje oni predlože tokom godine Grad Bijeljina sufinansira u iznosu od 50 odsto. Više puta sam istakao da manje zastupljeni konstitutivni narodi i nacionalne manjine u Bijeljini moraju da budu u ravnopravnom položaju i to je jedan od načina da ovaj grad zaista bude grad budućnosti – istakao je Mićić.

Edin Ramić naglasio je da je ministarstvo čiji je predstavnik u prethodnih pet godina investiralo u infrastrukturu u Bijeljini oko četiri miliona KM.

- Ove godine smo zajednički investirali u postavljanje ulične rasvjete, rekonstrukciju krovova škola, obnovu stambenih objekata, a dajemo značajnu podršku i razvoju poljoprivrednih gazdinstava i zapošljavanju. Nadam se da će sve to doprinijeti ostanku ljudi na ovim prostorima, posebno mladih – naveo je Ramić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana