Akcija podjele 1.000 pari skija za djecu

Srna
Akcija podjele 1.000 pari skija za djecu

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar “Jahorina” besplatno će podijeliti 1.000 pari skija djeci uzrasta od sedam do 18 godina, a jutros su uručene prve.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je Srni da je akcija “1.000 skija za našu djecu” najznačajnija do sada, organizovana radi djece koja vole skijanje, a nemaju mogućnost da to sebi priušte.

Ljevnaić je naveo da je prvi par skija obezbijedio i jutros uručio ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, koji boravi na Jahorini.

“Osim akcije žBudi dijete Jahorinež, odlučili smo da pokrenemo i ovu humanitarnu akciju”, rekao je Ljevnaić i istakao da je namjera da se djeca vrate prirodi i da bude što više novih mladih skijaša.

On je podsjetio da u okviru akcije “Budi dijete Jahorine”, koja je pokrenuta prije tri godine, svako dijete sa područja Istočnog Sarajeva može doći i skijati besplatno na Jahorini.

“Podijelili smo u toj akciji 3.500 besplatnih sezonskih ski-pasova”, rekao je Ljevnaić i najavio mogućnost izgradnje ski-kampa u kojem će djeca moći da borave za svega 10 KM i da uživaju u svemu što pruža Jahorina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana