JU ZZZ RS – Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 22.5.2024. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 22.5.2024. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 22.5.2024. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

**** ****

** **** **

*** *** **

JU Osnovna škola „Aleksa Šantić", Osmaci

 

 r a s p i s u j e :

 

JAVNI KONKURS

ZA POPUNU UPRAŽNjENIH RADNIH MJESTA

 

1.  Direktor JU Osnovne škole „Aleksa Šantić" iz Osmaka raspisuje Javni konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta i to:

 

1.  RAČUNOVOĐA ŠKOLE  – određeno radno vrijeme do povratka radnice sa porodiljsskog odsustva  -   1. izvršilac,

 

2.  Uslovi za učešće na konkursu

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu („Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 01/16) kandidati trebaju i da ispunjavaju posebne uslove propisane članom 142 . stav 3. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 81/22),   te članom 5 i 6 Pravilnika o proceduri prijema , kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi , („Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/23).

Opšti uslovi:

A).  da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine,

B)  da je radno sposoban,

V).  da je punoljetan,

G).  da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela,

D).  Da se ne vodi u registru  lica  pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece,

Đ).  Uvjerenje da se protiv njega nije pokrenut krivični postupak za krivična djela učenjena protiv službene dužnosti zloupotrebe opojnih sredstava, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

 

Posebni uslovi:

 

-    Odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa ekonomije- finansija ili računovodstva u trajanju od četiri godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent  koji ima odgovarajuću licencu u skladu sa zakonom kojim se uređuje oblast računovodstva.

-   

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja ispunjavaju  uslove propisane članom 142. stav 3 . Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju („Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 81/22).

 

3.  Potrebna dokumentacija

Kandidati koji se prijavljuju na javni konkurs dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

 

1) Prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje) sa adresom, kraćom biografijom i spiskom dokumentacije koja se prilaže,

2) Ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje koje se traži ovim konkursom

3) Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

4) Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5) Uvjerenje o radnom stažu,

6) Uvjerenje o položenom stručnom ispitu.

7)  Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena lična karta

8 ) Uvjerenje o državljanstvu

9) Uvjerenje Opštinskog organa uprave nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca,

10) Uvjerenje Opštinskog organa nadležnog za boračko invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu RVI.

11) Uvjerenje da  protiv njega nije pokrenut krivični postupak za krivična djela učenjena protiv službene dužnosti zloupotrebe opojnih sredstava, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

12) Dokaz o posjedovanju odgovarajuće licence u skladu sa Zakonom kojim se uređuje oblast računovodstva a u skladu sa članom 142. stav 3. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju.

 

Dostavljena dokumentacija će se bodovati od strane komisije na način i u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi („Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/23).

 

Dokumentaciju pod G i D škola će tražiti službenim putem.

Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci priložiće samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu.

 

4.  Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave:

Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sledeću adresu: JU Osnovna škola „Aleksa Šantić",Osmaci,Ulica 9. Januar br. 115.  Osmaci, sa naznakom „Prijava na konkurs".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih traženih dokumenata i dostavljena dokumentacija  neće biti vraćena kandidatima.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim novinama „Glas Srpske" Banja Luka.

Neblagovremene i nepotpune prijave kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa  neće se uzimati u razmatranje.

 

5.  Napomene:

Na osnovu člana 8. stav 1. 2 i 3. Pravilnika o proceduri prijema radnika, kandidati koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, obaviće testiranje i intervju dana  03.06.2024. godine u 12 časova., te se neće posebno pozivati.

Ukoliko se kandidat ne pojavi na testiranju ili intervju, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Škola će istaći spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa na oglasnu tablu škole.

 

Škola će pismenim putem obavjestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku    od osam  dana od dana donošenja odluke.

***

JU OŠ „Vuk Karadžić" Bratunac

 raspisuje:

 

JAVNI KONKURS

 

za izbor direktora JU OŠ „Vuk Karadžić" Bratunac

 

I – Predmet

Školski odbor Javne ustanove Osnovna škola „Vuk Karadžić„ Bratunac, raspisuje Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove Osnovne škole „Vuk Karadžić" Bratunac.

 

II – Opis poslova

Direktor rukovodi radom škole i odgovoran je za zakonitost rada i uspješno obavljanje djelatnosti škole. Direktor za svoj rad odgovara Vladi, školskom odboru i ministru.

Direktor škole odgovoran je i za obavljanje ostalih poslova utvrđenih Zakonom o sistemu javnih službi i Statutom škole.

 

III – Mandat

Direktor Javne ustanove Osnovna škola „Vuk Karadžić" Bratunac se bira na period od 4  (četiri) godine i počinje od dana stupanja na dužnost.

Školski odbor ministru dostavlja dokumentaciju i spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa za imenovanje direktora u roku od osam dana od dana razmatranja prijava.

Na prijedlog ministra Vlada imenuje za direktora jednog od kandidata sa spiska dostavljenog od strane školskog odbora.

 

IV – Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora Javne ustanove Osnovna škola „Vuk Karadžić" Bratunac može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju , Statutom škole i Pravilnikom o uslovima i postupku  izbora i razrješenja direktora osnovne škole, i to:

Opšti uslovi:

1.    da je državljanin Bosne i Hercegovine – Republike Srpske , a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2.    da je punoljetan , a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3.    da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu , a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

Posebni uslovi:

1.    da ima završen prvi ciklus studija u trajanju od četiri godine i ostvarenih  najmanje 240  ECTS bodova ili ekvivalent, ili da ispunjava uslove u skladu sa članom 150 stav 1. i 2. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (Službeni glasnik Republike Srpske", broj:81/22),

2.    da ima najmanje pet godina radnog staža kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u osnovnoj školi nakon sticanja diplome iz tačke 1. ovog stava,

3.    da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora, protiv kojeg nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Na mjesto direktora škole ravnopravno mogu konkurisati i lica iz člana 198 stav 2. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 81/22),odnosno nastavnici i stručni saradnici koji su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme za radno mjesto direktora.

Pored opštih i posebnih uslova za direktora škole ne može biti izabrano lice na koje se odnosi  član IX, stav 1. Ustava BiH, tj. nijedno lice koje služi kaznu izrečenu od Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju i nijedno lice koje je pod optužnicom tog suda, a nije se povinovalo nalogu da se pojavi pred Sudom.

 

V – Potrebna dokumentacija

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati su dužni da, uz prijavu na konkurs, prilože sljedeća dokumenta:

1. Uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od šest mjeseci),

2. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

3. Dokaz, odnosno diplomu o stečenom stepenu stručne spreme,

4. Potvrdu kojom dokazuje da ima najmanje pet godina radnog staža nakon sticanja diplome kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u osnovnoj školi nakon sticanja diplome.

5. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti , izdato od strane certifikovane zdravstvene ustanove, koje ne može biti starije od šest mjeseci  koje prilaže samo imenovani kandidat, a prije stupanja na dužnost,

6. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom sudskom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora škola će pribaviti službenim putem za imenovanog kandidata, a prije stupanja na dužnost.

7. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem ( ne starije od 6 mjeseci),

8.  Potpisan prijedlog programa rada direktora u narednom četvorogodišnjem mandatu,

9. Preporuka ranijeg poslodavca ili  nastavničkog vijeća škole u kojoj je kandidat zaposlen,

10. Kratku biografiju sa podacima o prethodnim poslovima i razvoju karijere u struci i ostvarenim rezultatima u radu .

Uvjerenje iz tačke 6, škola će pribaviti službenim putem za imenovanog kandidata , a prije stupanja na dužnost.

Dokumenti kojima se dokazuje  ispunjenost opštih i posebnih uslova dostavljaju se u originalu ili ovjerenoj kopiji i neće se vraćati kandidatima.

 

VI -  Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijava

Rok za podnošenje prijave je 15 ( petnaest) dana  od dana objavljivanja konkursa posredstvom zavoda za zapošljavanje u dnevnim novinama koje izlaze na području Republike Srpske i Bih.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično ili putem pošte na adresu: Javna ustanova Osnovna škola „Vuk Karadžić" Bratunac, Petra Kočića bb, Bratunac 75420 (sa naznakom „JAVNI KONKURS  ZA IZBOR DIREKTORA JAVNE USTANOVE OSNOVNA ŠKOLA" VUK KARADžIĆ" BRATUNAC).

 

VII – Način i rok  obavještavanja kandidata o rezultatima konkursa

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike konkursa o odluci Vlade o imenovanju direktora JU OŠ „ Vuk Karadžić" Bratunac u roku od 8 ( osam) dana od dana prijema odluke Vlade o imenovanju.

***

Opština Milići

 

 r a s p i s u j e

 

JAVNI KONKURS

 

za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići

 

 I - U Opštinsku upravu opštine Milići prima se u radni odnos na neodređeno vrijeme:

 

Vatrogasac-spasilac ........................................................ 2 izvršioca

                             

 II - Opis poslova

Opis poslova propisan je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Opštinske uprave opštine Milići („Službeni glasnik opštine Milići", broj 4/17, 7/17, 8/17, 3/18, 3/19, 10/19, 4/23 i 1/24).

 

III -  Opšti uslovi

1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost;

4. da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom – član IX stav 1. Ustava BiH,

5. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,

6. da nije otpušten iz organa uprave, kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

7. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost  koja je nespojiva sa dužnošću službenika u opštinskoj upravi, u skladu sa čl. od 43. do 47. Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave („Službeni glasnik Republike Srpske", broj 97/16).

 

IV -  Posebni uslovi

-    Najmanje srednja stručna sprema u trogodišnjem trajanju, tehničkog smjera i položen ispit za profesionalnog vatrogasca.

 

V -  Potrebna dokumenata

Prijava za učešće na javnom konkursu podnosi se na propisanom obrascu Prijava na javni konkurs,    koji je dostupan na internet stranici Ministarstva uprave i lokalne samouprave, kao i na internet stranici Opštine Milići, a može se preuzeti i u Šalter sali Opštinske uprave opštine Milići.

Uz prijavu kandidati prilažu dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova.

Kao dokaz o ispunjavanju opštih uslova, kandidat prilaže foto-kopiju uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine, a izjave da kandidat:

1) nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom – član IX stav 1. Ustava BiH,

2) nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,

3) nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

4) da ne postoji nespojivost u skladu sa čl. od 43. do 47. Zakona sastavni su dio prijave na javni konkurs.

 

Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostavlja samo izabrani kandidat.

 

Kao dokaz o ispunjavanju posebnih uslova, kandidat prilaže foto-kopiju:

1. diplome o završenoj stručnoj spremi

2. uvjerenja o položenom stručnom ispitu za profesionalnog vatrogasca.

              

VI - Postupak izbora

Sa svim kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove, konkursna Komisija će obaviti intervju, a o mjestu i vremenu održavanja intervjua, kandidati će biti obaviješteni putem pošte  i putem internet stranice Opštine Milići.

Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je da u roku od sedam dana od dana prijema obavještenja Komisije, dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, u originalu ili ovjerenoj foto-kopiji, ovjerenu izjavu o ispunjenosti uslova iz poglavlja III, tačke 4, 5. i 6. i 7. Konkursa, kao i dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

 

VII -  Rok za podnošenje prijava i objavljivanje Konkursa

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa.

Javni konkurs će biti objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske" i na internet stranici Opštine Milići.

U slučaju da Konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok za podnošenje prijave računaće se od 

dana poslednjeg objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Dokumentacija priložena uz prijavu neće se vraćati kandidatima.

Osoba zadužena za davanje dodatnih obavještenja o Javnom konkursu je Marina Mišić, načelnik Odjeljenja za opštu upravu, kontakt telefon br. 056/745-211. 

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti  lično u Šalter sali Opštinske uprave opštine Milići ili putem pošte, na adresu: Opštinska uprava opštine Milići, Jovana Dučića br. 2, 75 446 Milići, sa naznakom: Prijava na Javni konkurs za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići (vatrogasac-spasilac).

***

Opština Milići   r a s p i s u j e

 

JAVNI KONKURS

za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići

 

 I - U Opštinsku upravu opštine Milići prima se u radni odnos na neodređeno vrijeme:

 

Komunalni policajac .................................. 1 izvršilac

Radno mjesto četvrte kategorije

 

II - Opis poslova

Opis poslova propisan je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Opštinske uprave opštine Milići („Službeni glasnik opštine Milići", broj 4/17, 7/17, 8/17, 3/18, 3/19, 10/19, 4/23 i 1/24).

III -  Opšti uslovi  

1. da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine;

2. da je stariji od 18 godina;

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost;

4. da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom – član IX stav 1. Ustava BiH;

5. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci       ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi;

6. da nije otpušten iz organa uprave, kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

7. da nije u sukobu interesa, odnosno da ne obavlja dužnost  koja je nespojiva sa dužnošću

službenika u opštinskoj upravi, u skladu sa čl. od 43. do 47. Zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave („Službeni glasnik Republike Srpske", broj 97/16).

IV -  Posebni uslovi

2.  Četvorogodišnji studij pravnih ili tehničkih nauka ili prvi ciklus studija sa ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent;

3.  položen stručni ispit za rad u upravi;

4.  najmanje tri godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

V -  Potrebna dokumenata

Prijava za učešće na javnom konkursu podnosi se na propisanom obrascu Prijava na javni konkurs,    koji je dostupan na internet stranici Ministarstva uprave i lokalne samouprave, kao i na internet stranici Opštine Milići, a može se preuzeti i u Šalter sali Opštinske uprave opštine Milići.

Uz prijavu kandidati prilažu dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova.

Kao dokaz o ispunjavanju opštih uslova, kandidat prilaže foto-kopiju uvjerenja o državljanstvu Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine, a izjave da kandidat:

1) nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom – član IX stav 1. Ustava BiH,

2) nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u opštinskoj upravi,

3) nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa i

4) da ne postoji nespojivost u skladu sa čl. od 43. do 47. Zakona sastavni su dio prijave na javni konkurs.

Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostavlja samo izabrani kandidat.

Kao dokaz o ispunjavanju posebnih uslova, kandidat prilaže foto-kopije:

6.  diplome o završenoj stručnoj spremi;

7.  isprave kojom se dokazuje radno iskustvo u struci (potvrda, rješenje ili drugi akt iz kojeg se vidi na kojim poslovima, sa kojom stručnom spremom i u kojem periodu je stečeno radno iskustvo)

8.  uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u upravi, odnosno izjave kojom se kandidat obavezuje da će u roku od šest mjeseci položiti stručni ispit, ukoliko bude zaposlen ili rješenja o oslobađanju od obaveze polaganja stručnog ispita za rad u upravi, u skladu sa Uredbom o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske", broj 68/11, 85/11 i 7/15)            

VI - Postupak izbora

Sa svim kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove, konkursna Komisija će obaviti intervju, a o mjestu i vremenu održavanja intervjua, kandidati će biti obaviješteni putem pošte  i putem internet stranice Opštine Milići.

Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je da u roku od sedam dana od dana prijema obavještenja Komisije, dostavi dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, u originalu ili ovjerenoj foto-kopiji, ovjerenu izjavu o ispunjenosti uslova iz poglavlja III, tačke 4, 5. i 6. i 7. Konkursa, kao i dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

VII -  Rok za podnošenje prijava i objavljivanje Konkursa

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa.

Javni konkurs će biti objavljen u „Službenom glasniku Republike Srpske", u dnevnom listu „Glas Srpske" i na internet stranici Opštine Milići.

U slučaju da Konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok za podnošenje prijave računaće se od 

dana poslednjeg objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Dokumentacija priložena uz prijavu neće se vraćati kandidatima.

Osoba zadužena za davanje dodatnih obavještenja o Javnom konkursu je Marina Mišić, načelnik Odjeljenja za opštu upravu, kontakt telefon br. 056/745-211.  

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u Šalter sali Opštinske uprave opštine Milići ili putem pošte, na adresu: Opštinska uprava opštine Milići, Jovana Dučića br. 2, 75 446 Milići, sa naznakom: Prijava na Javni konkurs za popunjavanje upražnjenih radnih mjesta u Opštinskoj upravi opštine Milići (komunalni policajac).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana