JU ZZZ RS – Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 2.10.2024. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 2.10.2024. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 2.10.2024. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

************

************

************

JU Tehnički školski centar-Zvornik raspisuje

KONKURS

za prijem u radni odnos

 

1.  Školski psiholog, 1 izvršilac, sa radnim iskustvom, na 4 sata, na određeno vreme, dok radnik koristi pravo na rad sa polovinom punog radnog vremena radi pojačane nege i brige o detetu,

2.  Nastavnik fizike, 1 izvršilac, pripravnik, 4 časa redovne nastave, do povratka radnice sa porodiljskog odsustva,

3.  Nastavnik stručno-teoretskih predmeta u struci saobraćaj, 1 izvršilac, pripravnik, puna norma, do povratka radnika sa neplaćenog odsustva,

4.  Nastavnik stručno-teoretskih predmeta i praktične nastave u struci saobraćaj-smjer PTT saobraćaj, 1 izvršilac, pripravnik, 6 časova redovne nastave, do 31.08.2025. godine,

5.  Nastavnik stručno-teoretskih predmeta u struci geodezija i građevinarstvo, 1 izvršilac, sa radnim iskustvom, 18 časova redovne nastave, do 31.08.2025. godine.

Opšti  uslovi  koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

  Da je državljanin Republike Srpske ili BiH, što se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu.

  Da je punoljetan, što se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte.

  Da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od 6 mjeseci, i prilaže ga samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa.

  Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uz potpisanu prijavu kandidati su dužni da dostave i sledeća dokumenta:

  Overenu foto-kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova, a u skladu sa   Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama („Službeni glasnik RS", br. 29/12, 86/13, 80/14 i 83/15)

  Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o proseku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o proseku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o proseku ocjena.

  Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje.

  Uverenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca (za radno mesto pod rednim brojem 1. i 5.)

  Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

  Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno– otadžbinskog rata Republike Srpske.

  Uvjerenje gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske.

Kandidati dostavljaju ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa će biti obavljeno dana 16.10.2024. godine, sa početkom u 08.00 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju.

Kandidati koji se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa biće postavljeni na oglasnoj tabli škole.

Rok za prijavljivanje kandidata je 8 dana, od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu „Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Potpisanu prijavu sa potrebnim dokumentima slati na adresu:

JU Tehnički školski centar Zvornik, Karakaj 486A, 75400 Zvornik, sa napomenom „za konkurs" ili dostaviti lično u kancelariji sekretara škole.

Sve ostale informacije vezane za konkurs kandidati mogu dobiti putem telefona 056/260-899.

JU "Prva osnovna škola" Srebrenica

JU " Prva osnovna škola"Srebrenica  poništava dio  konkursa objavljenog 11.09.2024. god u dnevnom listu „Glas Srpske „ koji se odnosi na radno mjesto pod rednim brojem 3. nastavnik fizike, 6 časova, na određeno vrijeme, do 31.08.2025. godine, lice sa iskustvom i položenim stručnim ispitom,  1 izvršilac.

Ostali dio teksta Konkursa ostaje neizmjenjen.
Razlozi za poništenje su proceduralne prirode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana