JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 3.1.2024. godine

G.S.
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 3.1.2024. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 3.1.2024. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******

******

******

 

J.U.,,Srednjoškolskog centra Bratunac,, raspisuje

 

 

K  O  N  K  U  R  S

za  izbor direktora Škole

 

1.Predmet:

 Školski odbor JU,, Srednjoškolskog centra Bratunac raspisuje konkurs za izbor direktora Škole.

2. Mandat:

1. Mandat direktora traje  4 godine i počinje od dana stupanja na dužnost.

2. Školski odbor ministru dostavlja dokumentaciju i spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa za imenovanje direktora  u roku od 8 dana od dana razmatranja prijava.

Posebni uslovi radnog mjesta:

3. Uslovi za izbor

    Za direktora Škole može da bude izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu i Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju.

Opšti uslovi:

  1. je lice starije od 18 godina
  2. je državljanin RS, odnosno B i H
  3. ima opštu zdravstvenu (psiho-fizičku) sposobnost za rad.

Posebni uslovi:

1.Da ima završen najmanje prvi ciklus  studija u trajanju  od najmanje četiri  godine i ostvarnih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent

2.da ima najmanje 5  ( pet) godina  radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju  u školi  nakon sticanja diplome iz tačke 1.

3. da nije pravosnažnom presudom osuđivan niti je protiv njega pokrenut krivični postupak za krivična djela učinjena protiv službene dužnosti, protiv polnog integriteta, seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, falisifikovanja javne isprave, nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga i koje se ne vodi u registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece.

4. da ima predložen program rada i ističe se svojim radom i sposobnostima za organizovanje obrazovno-vaspitnog rada škole,

5. da ispunjava uslove za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u  Školi.

 

4. Potrebna dokumentacija

           Kao dokaz o ispunjavaju posebnih i opštih uslova,kandidat koji konkuriše za direktora škole,uz potpisanu prijavu, dužan je dostaviti sledeću dokumentaciju : ( originalna dokumenta ili ovjerene kopije  koje se neće vraćati kandidatima)

1. Izvod iz matične knjige rođenih

2. Uvjerenje o državljanstvu Republike Srspke odnosno  Bosne i Hercegovine (ne starije od 6 mjeseci )

3. Ljekarsko uvjerenje o psiho-fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima ( ne starije od 6 mjeseci ), dostavlja poslije izbora izabrani kandidat.

4. Diploma o završenom obrazovanju ( prvi ciklus studija u trajanju od najmanje 4 godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent )

5. Uvjernjenj o ploženom stručnom ispitu za obavljanje vaspitno-obrazovnog rada

6. Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu  kaznu zatvora    ( ne starije od 3 mjeseca), škola će pribaviti za izabranog kandidata

7. Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak  za krivična djela učinjena protiv službene dužnosti,protiv polnog integriteta, seksualnog zlostavljanjai iskorištavanja djeteta,falisifikovanja javne isprave, nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, omogićavanje uživanja opojnih droga( ne starije od 3 mjeseca)

8.  Uvjerenje o radnom iskustvu u vaspitno-obrazovnom radu u školi kjim dokazuje da ima najmanje 5 godina radnog iskustva kao nastavnik ili stručni saradnik na predmetima koji se izučavaju u  Školi nakon sticanja diplome.

9. Kratku biografiju sa podacima o kretanju u  struci i do sada ostvarenim rezultatima rada.

10.  Prijedlog programa rada za četvorogodišnji ( mandatni period)

5.Rok za učešće na konkursu i  način dostavljanja prijave:

Prijava sa dokazima o ispunjavanju uslova, i kontakt telefonom dostaviti u zatvorenoj koverti u sekretarijat Škole ili  poštom na adresu  : JU ,, Srednjoškolski centar Bratunac,,, Petra Kočića br. 1. 75420 Bratunac, sa naznakom ,, za Javni konkurs za izbor direktora škole.

Konkurs ostaje otvoren 15  ( petnaest) dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama Glas Srpske.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Školski odbor će pismenim putem  obavjestiti sve učesnike konkursa o odluci Vlade o imenovanju direktora Škole u roku od 8 dana od dana dostavljanja  odluke Školi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana