JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 29.09.2021. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 29.09.2021. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 29.09.2021. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*************

*****************

Republika Srpska

JU OŠ "ALEKSA ŠANTIĆ"

OSMACI

raspisuje

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

1.  Direktor JU Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Osmaka raspisuje javni konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta i to:

 

1. Nastavnik istorije  - 16 časova – neodređeno radno vrijeme – položen stručni ispit -      1 izvršilac,

2. Bibliotekar škole –  pripravnik - 80 % norme – neodređeno radno vrijeme – 1 izvršilac

 

2.  Uslovi za učešće na konkursu

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 01/16) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 104 . stav 1 i 3. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 44/17 i 31/18), člana 5. stav / g / Pravilnika o stručnim profilima nastavnika i stručnih saradnika  te članom 5. i 6. Pravilnika o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi , ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/18 i  26/19).

Opšti uslovi:

- da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine,

- da je radno sposoban,

- da je punoljetan,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela,

- uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece,

 

Posebni uslovi:

- Odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

 i da ispunjavaju posebne uslove propisane članom 104 . stav 1 i 3. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 44/17 i 31/18), i člana 5. stav / g / Pravilnika o stručnim profilima nastavnika i stručnih saradnika.

 

3.  Potrebna dokumentacija

Kandidati koji se prijavljuju na javni konkurs dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

 

1) Prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje) sa adresom, kraćom biografijom i spiskom dokumentacije koja se prilaže,

2) Ovjerenu kopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje koje se traži ovim konkursom

3) Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

4) Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5) Uvjerenje o radnom stažu,

6) Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za radno mjesto pod brojem 1.

7)  Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena lična karta

8 ) Uvjerenje o državljanstvu

 

Dostavljena dokumentacija će se bodovati od strane komisije na način i u skladu sa odredbama Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 74/18).

Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom škola će pribaviti službeno samo za kandidata koji bude izabran putem konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci priložiće samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu.

 

4.  Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave:

Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na sljedeću adresu: JU Osnovna škola "Aleksa Šantić", Centar bb, Osmaci, sa naznakom "Prijava na konkurs".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih traženih dokumenata i dostavljena dokumentacija neće biti vraćena kandidatima.

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim novinama "Glas Srpske" Banjaluka.

Neblagovremene i nepotpune prijave kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju uslove konkursa  neće se uzimati u razmatranje.

 

5. Napomene:

Na osnovu člana 2. Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o proceduri prijema radnika, kandidati koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, obaviće testiranje i intervju dana 12.10.2021. godine u 12 časova, te se neće posebno pozivati.

Ukoliko se kandidat ne pojavi na testiranju ili intervju, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Škola će istaći spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa na oglasnu tablu škole.

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od osam  dana od dana donošenja odluke.

***

JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD SREBRENICA

 raspisuje:

 

JAVNI KONKURS

za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

u JU Centar za socijalni rad Srebrenica

 

I - v.d. direktor JU Centar za socijalni rad Srebrenica raspisuje javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme i to:

 

1. Tehnički sekretar .............. 1 izvršilac

 

II - Opis poslova

 

Opis poslova utvrđen je Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji poslova i sistematizaciji radnih mjesta JU Centar za socijalni rad Srebrenica broj: 01-014.4-3/18, 01-014.4-1/20, 01-014.4-1/21.

 

III - Trajanje ugovora

 

Ugovor o radu se zaključuje na neodređeno vrijeme.

 

IV - Opšti uslovi:

 

- da je državljanin Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine

- da je stariji od 18 godina

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova na traženom radnom mjestu

- da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak

- da nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom (član IX stav 1. Ustava BiH)

 

V - Posebni uslovi:

 

- Srednja ekonomska škola – IV stepen

- 6 mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja

- Poznavanje rada na računaru

 

VI – Potrebna dokumenta

 

Uz prijavu na javni konkurs kandidati prilažu original ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata i to :

 

- biografija

- uvjerenje o državljanstvu

- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak (ne starije od 6 mjeseci )

- ovjerena izjava da kandidat nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova na traženom radnom mjestu

- ovjerena izjava da kandidat nije pod optužnicom Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Hagu i da nije odbio naredbu da se povinuje pred Tribunalom (član IX stav 1. Ustava BiH)

- dokaz o završenoj školskoj spremi – ovjerena kopije diplome, odnosno svjedočanstva o završenoj srednjoj školskoj spremi

- dokaz o radnom iskustvu u struci (potvrda, rješenje ili drugi akt iz kojeg se vidi na kojim poslovima, sa kojom stručnom spremom i u kom periodu je stečeno radno iskustvo)

- dokaz o poznavanju rada na računaru (uvjerenje škole ili druge institucije koja se bavi obučavanjem rada na računaru, svjedočanstvo o završenoj srednjoj stručnoj spremi o položenom predmetu iz informatike, ovjerena izjava o poznavanju rada na računaru)

- dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti – ljekarsko uvjerenje dostavlja samo izabrani kandidat.

 

VII – Usmeni intervju

 

Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove Komisija za izbor obaviće usmeni intervju. O mjestu i vremenu održavanja intervjua kandidati će biti blagovremeno obaviješteni.

 

VIII – Rok za podnošenje prijava

 

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Prijava na konkurs sa potrebnim dokumentima se može dostaviti lično ili putem pošte na adresu : JU Centar za socijalni rad Srebrenica, ulica Maršala Tita b.b. 75 430 Srebrenica sa naznakom: Prijava na javni konkurs. Dokumenti priloženi uz prijavu na konkurs neće se vraćati kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Javni konkurs će biti objavljen posredstvom JU Zavoda za zapošljavanje – Biro Srebrenica, u dnevnom listu “Glas Srpske”, kao i na oglasnoj tabli JU Centra za socijalni rad Srebrenica.  Ako konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana posljednjeg objavljivanja.

***

 JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR SREBRENICA" U SREBRENICI

oglašava, 

PONIŠTENjE

DIJELA KONKURSA

za popunu upražnjenih radnih mjesta

u školskoj 2021/2022. godini

 

I

Poništava se dio konkursa za popunu upražnjenih radnih mjesta u školskoj 2021/2022. godini broj 482/21, objavljen u "Glasu Srpske", 15.9.2021. godine za radno mjesto pod rednim brojem 2. "Nastavnik biologije – 10 časova redovne nastave (profesor biologije; diplomirani biolog) 1 izvršilac, pripravnik, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja".

II

Dio konkursa se poništava zbog izmijenjenih okolnosti u raspoloživom broju časova za navedeno radno mjesto.    

***

JU OŠ “NIKOLA TESLA” PILICA

 raspisuje:

 

KONKURS

za sljedeća upražnjena radna mjesta

 

1. Profesor – nastavnik razredne nastave u područnoj školi Lokanj na određeno vrijeme do povratka radnika s bolovanja, pripravnik

2. Profesor – nastavnik  srpskog jezika 10 časova u Centralnoj školi na određeno vrijeme do povratka radnika s bolovanja, pripravnik

 

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

(1) Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

1) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili  kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava, što se dokazuje uvjerenjem o neosuđivanosti koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa,

5) da nije upisan u Registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece, što se dokazuje uvjerenjem iz posebnog registra, koje će škola pribaviti službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa i

6) da nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, što se dokazuje uvjerenjem koje dostavlja kandidat.

 

(2) Uz potpisanu prijavu, pored navedenog, kandidat je dužan dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (“Službeni glasnik Republike Srpske”, br. 74/18 i 26/19), i to:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplome stečene nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti, u skladu sa članom 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača (“Službeni glasnik Republike Srpske”, broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15),

- Pravo učešća imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju (“Službeni glasnik Republike Srpske”, broj: 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 i 63/20), ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme,

2) Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta,

3) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

4) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje,

5) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

6) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca,

 

Dana 12.10.2021. godine u sa početkom u 10 časova u prostorijama JU Osnovne škole “Nikola Tesla” Pilica obaviće se testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnoj tabli škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se kandidat ne pojavi na testiranju i intervjuu, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave dostavljati lično ili putem pošte na adresu: JU Osnovna škola “Nikola Tesla” Pilica 75412.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

***

JU OŠ "JOVAN DUČIĆ" ŠEKOVIĆI

raspisuje:

 

JAVNI KONKURS

za popunu radnih mjesta

 

- Nastavnik hemije - 2 časa sedmično, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine, lice sa radnim iskustvom  - 1 izvršilac,

- Nastavnik informatike - 4 časa sedmično, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Nastavnik istorije - 10 časova sedmično, na neodređeno vrijeme, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Nastavnik tehničkog obrazovanja - 3 časa sedmično, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Nastavnik geografije - 8 časova sedmično, na određeno vrijeme do povratka radnika sa funkcije, a najdalje do 31.8.2022. godine, pripravnik - 1 izvršilac,

- Nastavnik tehničkog obrazovanja - 12 časova sedmično, na određeno vrijeme do povratka radnika sa funkcije, a najdalje do 31.8.2022. godine, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Nastavnik muzičke kulture, puna norma, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Voditelj jutarnjeg čuvanja u PO  Tišča, na 50% radnog vremena, na određeno vrijeme, do kraja nastavnog procesa školske 2021/22. godine, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Voditelj jutarnjeg čuvanja u CŠ Šekovići, na 50% radnog vremena, na određeno vrijeme, do kraja nastavnog procesa školske 2021/22. godine, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac,

- Voditelj jutarnjeg čuvanja u PO Papraća, na 37,5% radnog vremena, na određeno vrijeme, do kraja nastavnog procesa školske 2021/22. godine, lice sa radnim iskustvom - 1 izvršilac i

- Nastavnik pravoslavne vjeronauke u PO Tišča i PO Javor - 6 časova sedmično, na određeno vrijeme do 31.8.2022. godine, lice sa radnim iskustvom – 1 izvršilac,

 

 Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Za navedena radna mjesta  prijavljeni kandidati treba  da ispunjavaju opšte uslove propisane Zakonom o radu ("Službeni glasnik RS",br.1/16 i 66/18), uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik RS", br. 44/17, 31/18 , 84/19, 35/20 i 63/20), Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika,  stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik RS" br. 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15) i  Pravilnikom o proceduri prijema,  kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS", 74/18 i 26/19).

Pravo učešća na konkurs  imaju i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju ("Službeni glasnik RS", broj 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 i 63/20),  ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme. Pravo učešća na konkursu za radno mjesto sa radnim iskustvom imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

 

Opšti i posebni uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju:

1) Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3) Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, izdato  od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima ne  starije od šest mjeseci, dostaviće samo odabrani kandidat po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava,

5) Uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanje djece,

6) Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje iz tačke 4) i 5) za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz  potpisanu prijavu (sa kratkom biografijom i kontakt telefonom) i  dokumentaciju, naprijed navedenu, kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanom Pravilnikom o proceduri prijema,  kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi i to:

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti,

2) uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan dostaviti kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta,

3) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za radno mjesto pod tačkom 1, 2, 3 ,4, 6, 7 i 8.

4) uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,

5) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

6) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje,

7) Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio s nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme, za prijem u radni odnos za radna mjesta lica sa radnim iskustvom,

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

9) uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

10) uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana 14.10.2021. godine  sa početkom u 12.30 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Jovan Dučić" Šekovići.

Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa škola će postaviti na oglasnu tablu škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervjuu.  Ako se kandidat ne pojavi na testiranju ili  intervjuu, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja putem Zavoda za  zapošljavanje  Republike Srpske.

Prijave sa dokumentima  dostaviti na adresu JU Osnovna  škola "Jovan Dučić" Šekovići ul. Prote Matije Nenadovića broj: 5, 75450 Šekovići, sa naznakom  - prijava na konkurs -   Tel:056/653-206.

***

 JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR BRATUNAC"

objavljuje

 

KONKURS

za popunu upražnjenih   radnih  mjesta

                        

1 . Profesor fizičkog vaspitanja -  jedan izvršilac na neodređeno radno vrijeme, 14  časova nastavne norme

                                                                 

U radni odnos se prima lice sa radnim iskustvom

 

2. Stručno-teorijska nastava 3 časa i jedan izvršilac na neodređeno radno vrijeme

25 časova praktična nastava u struci mašinstvo i obrada metala (dipl. inženjer mašinstva)

    

U radni odnos se prima lice sa radnim iskustvom.                                                          

                                                                                      

3. Dipl. inženjer elektrotehnike smjer elektronika-automatika                          - Jedan izvršilac na određeno radno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja

U radni odnos se prima lice sa radnim iskustvom.

 

4. Ekologija i zaštita životne sredine na neodređeno radno vrijeme - 8 časova nastavne norme

                                                                             

U radni odnos se prima lice bez radnog iskustva - pripravnik

 

5. Profesor engleskog jezika 4 časa nastavne norme na određeno do

do 31.8.2022. godine

 U radni odnos se prima lice sa položenim stručnim ispitom.

 

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa  Zakonom o radu ("Sl. glasnik RS", broj 1/2016, 66/18) , članom  104. Zakona o srednjem obrazovanju ("Sl. glasnik RS", broj 41/18, 35/20 i 92/20), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama  ("Sl. glasnik RS", broj 29/12 , 80/14 i 83/15) i  Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u  radni odnos u srednjoj školi  ("Sl. glasnik RS", broj 24/19)

Uz potpisanu prijavu na konkurs u kojoj se mora navesti kontakt telefon , kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju -   ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćane kandidatima.

 

6. Diplomu o odgovarajućoj  stručnoj spremi koja se traži konkursom (završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent)

7. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja.

8. Za radno mjesto pod rednim brojem 5. - uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u školi.

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu  iz kategorije porodice poginulog borca

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

11. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog  rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

12. Uvjerenje o državljanstvu BiH

13. Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte

14. Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje.

15. Uvjerenje-potvrda ranijeg poslodavca o stečenom radnom iskustvu u zanimanju i stručnoj spremi koja se traži konkursom.

16. Uvjerenje da  protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti polnog integriteta i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava

17. Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta i drugog nasilja i uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece. Uvjerenje za izabranog kandidata pribaviće škola službenim putem prije zasnivanja radnog odnosa.

18. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci. Uvjerenje će priložiti izabrani kandidat prije zasnivanja radnog odnosa.

             

Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave svu traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće testiranje i intervju  12.10.2021 . godine sa početkom u  13 časova u prostorijama škole. Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju i  ukoliko se ne pojave u naznačeno vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom slati na adresu:

JU "Srednjoškolski centar Bratunac" Petra Kočića bb

   75420 Bratunac ili dostaviti lično u sekretarijat škole.                                                                                                                                  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana