JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 12.04.2023. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 12.04.2023. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 12.04. 2023. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*****

*****

JAVNA USTANOVA KULTURNI CENTAR

VLASENICA

 

JAVNI KONKURS

za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

 

Direktor Javne ustanove Kulturni centar Vlasenica raspisuje javni konkurs za popunjavanje radnog mjesta na neodređeno vrijeme za radno mjesto:

  1. Tehnički sekretar i blagajni ............................................ 1 izvršilac

 

II Opis poslova:

 

 Za radno mjesto označeno pod rednim brojem 1.:

 

  • obavlja pomoćne poslove prilikom prikazivanja filmova,
  • obavlja pomoćne poslove prilikom održavanja predstava i raznih drugih kulturnih manifestacija,
  • odgovoran je za održavanje prostorija i svakodnevno funkcionisanje bioskopa Kulturnog centra,
  • odgovoran je za prodaju ulaznica za projekcije i predstave koje se održavaju u Kulturnom centru kao i redovno i odgovorno vođenje blagajne Kulturnog centra,
  • odgovoran je za zakonito i blagovremeno obavljanje poslova,
  • odgovoran je za ispravnost i održavanje sredstava rada,
  • sačinjava plan i izvještaj o radu i dostavlja Direktoru Centra,
  • obavlja i druge poslove po nalogu Direktora Centra.

III Opšti uslovi

1. da  je  državljanin Republike Srpske, odnosno  Bosne i Hercegovine,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci.

 

IV Posebni uslovi

 

  • Srednja stručna sprema IV stepen  - društvenog smjera, 2 godine radnog iskustva u struci

 

Uz prijavu na  javni konkurs kandidati prilažu sljedeća dokumenta u originalu ili ovjerenoj foto-kopiji:

 

  1. uvjerenje o državljanstvu,
  2. diplomu  o stečenom srednjem obrazovanju IV stepen, društvenog smjera
  3. uvjerenje ili potvrda o  radnom  iskustvu u struci (potvrda, rješenje ili drugi akt iz koga se vidi na kojim poslovima, sa kojom stručnom spremom i u kom periodu je stečeno radno iskustvo)
  4. uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci.

 

VI  Sa svim kandidatima  koji budi  ispunjavali opšte i posebne  uslove konkursna komisija  obaviće  intervju na kome će se vršiti provjera znanja i vještina kandidata, poznavanje poslova i djelatnosti rada javne ustanove, poznavanju poslova radnog mjesta za koje je kandidat konkurisao, a o vremenu i mjestu održavanja usmenog intervjua kandidati će biti pojedinačno  pismenim putem obavješteni.

Komisija će odbaciti zaključkom neblagovremene, nedopuštene, nerazumljive i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog konkura.

VII Prvorangirani kandidat, po prijedlogu Komisije, dužan je da u roku od sedam dana, od dana prijema obavještenja Komisije dostavi uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

VIII Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa u dnevnom listu „Glas Srpske”  i na oglasnoj tabli Javne ustanove Kulturni centar Vlasenica.

Ako Javni konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana posljednjeg objavljivanja.

Prijave se mogu podnositi neposredno u prostorije Javne ustanove Kulturni centar ili putem pošte na adresu Javna ustanova Kulturni centar Vlasenica, Svetosavska 99, 75440 Vlasenica, sa naznakom „Prijava na Javni konkurs”.

Za  dodatna obavještenja o javnom konkursu obratiti se Bošković Bojani na broj telefona 066/641-104.

***

JU,, SREDNjOŠKOLSKI CENTAR BRATUNAC,,

objavljuje

 

K  O  N  K  U  R  S

za prijem radnika

                        

1 . Nastavnik praktične nastave u struci   elektrotehnika -diplomiran  inženjer elektrotehnike, inženjer elektrotehnike

         

Jedan izvršilac na određeno  vrijeme do povratka radnika sa bolovanja

                                                       

    U radni odnos se prima lice sa radnim iskustvom u zanimanju i stepenu stručne spreme  traženim konkursom.

              

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa  Zakonom o radu ( Službeni glasnik Republike Srpske broj 1/2016, 66/18 i 119/21) , članom  104. Zakona o srednjem obrazovanju (Službeni glasnik Republike Srpske  broj 41/18,35/20 i 92/20 ) , Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama  (Službeni Glasnik Republike Srpske  broj 29/12 , 80/14 i 83/15 ) i  Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u  radni odnos u srednjoj školi  (Službeni Glasnik Republike Srpske broj 24/19)

Uz prijavu na konkur potpisanu od strane kandidata  u kojoj se mora navesti kontakt telefon  kandidati su dužni dostaviti sledeću dokumentaciju-   ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćane kandidatima.

 

  1. Diplomu o odgovarajućoj  stručnoj spremi koja se traži konkursom.
  2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja.
  3. Uvjerenje o radnom stažu stečenom u zanimanju i stepenu stručne spreme tražene konkursom izdato od stane ranijeg poslodavca.

      

  1. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu  iz kategorije porodice poginulog borca
  2. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida
  3. Uvjerenje optinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog  rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.
  4. Uvjerenje o državljanstvu BiH
  5. Izvod iz matične knjige rođenih ili kopija lične karte
  6. Uvjerenje izdato od zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje.
  7. Uvjerenje da  protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti polnog integriteta i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,zloupotrebe opojnih sredstava
  8. Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala službene dužnosti, trgovine ljudima,zlostavljanja djeteta i drugog nasilja i uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece. Uvjerenje za izabranog kandidata pribaviće škola službenim putem prije zasnivanja radnog odnosa.
  9. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci. Uvjerenje će priložiti izabrani kandidat prije zasnivanja radnog odnosa.
  10. Uvjerenje sa podacima iz  posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem prije zasnivanja radnog odnosa.
  11. Pravo učešća na konkurs imaju i lica  čije su diplome izdate u Bosni i Hercegovini, kao i diplome izdate u bivšoj SFRJ do 06. aprila 1992. godine sa istim stepenom i vrstom stručne spreme koja se traži za navedeno radno mjesto.

Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa Škola će objaviti na oglasnoj tabli.

Sa kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće testiranje i interviju   25.04.2023 . godine sa početkom u  13 časova u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na test i interviju i  ukoliko se ne pojave u naznačeno vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama ,, Glas Srpske,,

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijavu  na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti na adresu:

J.U.,, SREDNjOŠKOLSKI CENTAR BRATUNAC,, Petra Kočića bb

   75420 Bratunac   u zatvorenoj  koverti, sa naznakom ,, prijava na konkurs,,.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana