JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 07.09.2022. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 07.09.2022. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 07.09.2022. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

***

***

JU Osnovna škola „Vuk Karadžić" Vlasenica

donosi

O D L U K U

o poništavanju djela konkursa

 

I

U javnom konkursu za popunu upražnjenih radnih mjesta br. 609/22 od 15.08.2022. godine objavljenom dana 17.08.2022. godine u dnevnim novinama ''Glas Srpske'' Banja Luka poništava se dio konkursa za radno mjesto pod rednim brojem  2. psiholog, puna norma-1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnika sa porodiljskog bolovanja, lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

II

Dio konkursa se poništava na prijedlog komisije zbog uočenih nedostataka i nepravilnosti u ključu testa.

III

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

***

JUOŠ „Aleksa Jakšić" Milići ,

raspisuje:

KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

 

 

1. Pedagog– puna norma- 1 izvršilac, na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja (lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom) .

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom  o  radu ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj:1/16, 66/18), kandidati  treba  da ispunjavaju i uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i  obrazovanju („ Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 44/17, 31/18, 84/1, 35/20 i 63/20) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika , stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske " broj: 77/09, 86/10 i 25/10).

Prijem u radni odnos izvršiće  se  u  skladu  sa Pravilnikom  o  proceduri  prijema , kriterijumima za  prijem  u radni odnos i načinu bodovanja  kandidata u osnovnoj školi.  ( „ Službeni glasnik Republike Srpske  broj: 74/18. i  26/19.) Za radna mjesta  sa radnim iskustvom pravo učešća  na konkursu imaju i lica  koja su stekla radni staž van škole  u trajanju  od najmanje godinu dana  u struci ukoliko ispunjavaju  ostale uslove propisane zakonom,  kao i lica  koja su ispunjavale uslove po propisima važećim  do stupanja na snagu novog Zakona o  osnovnom vaspitanju i obrazovanju u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1.Prijava na konkurs ( potpisanu od strane kandidata ), sa adresom , kontakt telefonom, kraćom biografijom i spiskom dokumenata koje se dostavljaju.

2.Uvjerenje o državljanstvu,

3.Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena  kopija lične karte,

4.Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom  prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti,

5. Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta,koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta,

6. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu ako je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom,

7. Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,

8. Dodatak diplomi ,koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena ,

9.Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje,

10.Uvjerenje  o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radim iskustvom,

11.Uvjerenje opštinskog/gradskog  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku  zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske , ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

12.Uvjerenje  opštinskog /gradskog  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske , ukoliko  se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

13.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske , ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

14.Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti ne starije od šest mjeseci  i  koje prilaže samo izabrani kandidat,nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasivanja radnog odnosa,

15.Uvjerenje da protiv njega  nije  pokrenut  krivični postupak  za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem , prije zasnivanja radnog odnosa.

16. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti,morala,službene dužnosti ,trgovine ljudima,zlostavljanja djeteta,polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,zloupotrebe opojnih sredstava;

17.Uvjerenje o podacima iz posebnog  Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece,prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su dužni  dostaviti  ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave  neće se  uzimati u razmatranje .

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa  obaviće se dana 20.09.2022. godine (utorak) u 09,00 časova  u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojavi na testiranju i intervju, smatraće se da je kandidat odustao od prijave na konkurs.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa  postaviti na oglasnoj  tabli škole i internet stranici najkasnije tri dana prije zakazanog testiranja i intervjua.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja  preko Zavoda za  zapošljavanje  i  dnevnom listu  «Glas Srpske» Banja Luka.

Prijave  dostaviti  putem pošte na adresu: JU Osnovna škola „Aleksa Jakšić" Milići, Jovana Jovanovića Zmaja broj 3  75446 Milići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana