JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 05.07.2022. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Zvornik: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 05.07.2022. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 05.07.2022. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

************

***************

JU Srednjoškolski centar „Milutin Milanković"

Milići

K O N K U R S

za prijem pripravnika po Programu podrške zapošljavanja

 mladih sa VSS

  1. Profesor srpskog jezika – jedan pripravnik na određeno vrijeme (12 mjeseci)
  2. Profesor geografije
  3. Profesor prava

                                                                                                                                                    

Uz prijavu na konkurs sa kratkom biografijom, potpisanom od strane kandidata,kandidati su dužni priložiti dokumentaciju kojom dokazuju da ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa,kao i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje i to :

 

Opšti uslovi :

 a) da je  državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine- dokazuje se uvjerenjem o   državljanstvu,

 b) da je punoljetan, dokazuje se izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom  lične karte,

 v) da  je radno sposoban što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo  izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti,morala,službene dužnosti,trgovine ljudima,zlostavljanje djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili  maloljetnim licem.

 Uvjerenje o neosuđivanosti  za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja  radnog odnosa.

 

 Posebni uslovi- priložiti:

 1.     Pod 1. Završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje    240 ECTS  i stručnim zvanjim: profesor srpskog jezika i jugoslovenske književnosti.

 Priložiti: ovjerenu fotokopiju diplome ili uvjerenja o završenom studiju.

Pod 2. Završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje    240 ECTS  i stručnim zvanjim: diplomirani geograf.

Pod 3. Završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje    240 ECTS  i stručnim zvanjim: diplomirani pravnik.

 Priložiti: ovjerenu fotokopiju diplome ili uvjerenja o završenom studiju.

 

2. Da se lice nalazi na evidenciji nezaposlenih lica –Biro Milići(Opština Milići  finansira dio sredstava).

Priložiti:  uvjerenje Zavoda za zapošljavanje.

Pored dokumentacije,kojom dokazuju da ispunjavaju opšte i posebne uslove iz konkursa kandidati dostavljaju i dokumentaciju,koju posjeduju, za bodovanje i to :

   

1) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

 2)uvjerenje izdato od  Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica ,

3)uvjerenje opštinskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

Intervju i testiranje kandidata će se obaviti 25.07.2022. u 9,00 časova ,sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave,odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranje ili intervju,smatraće se da su odustali od  prijave na konkurs.

 Kandidati  su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata, pošto se iste  ne vraćaju kandidatima.

 Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Konkursa.

 Prijave slati na adresu:

 JU Srednjoškolski centar

 "Milutin Milanković"

 Nikole Tesle 34                                                                                  

 75446 Milići     

***

JUOŠ „Aleksa Jakšić" Milići

 

K O N K U R S

Za prijem pripravnika po „Programu podrške zapošljavanju mladih sa VSS u  statusu pripravnika u 2022.godini

 

        1. Profesor razredne nastave – 1 izvršilac, pripravnik na određeno vrijeme ( 12 mjeseci)
        2. Diplomirani profesor tehničkog i informatike – 1 izvršilac, pripravnik na određeno vrijeme (12 mjeseci)

 

 Pored opštih uslova predviđenih Zakonom  o  radu, kandidati  treba  da ispunjavaju i uslove propisane Zakonom o osnovnom vaspitanju i  obrazovanju

 („ Službeni glasnik Republike Srpske" broj: 44/17; 31/18;84/19; i  35/20 i 63/20)  .

Prijem u radni odnos izvršiće  se  u  skladu  sa Pravilnikom  o  proceduri  prijema , kriterijumima za  prijem  u radni odnos i načinu bodovanja  kandidata u osnovnoj školi  ( „ Službeni glasnik Republike Srpske  broj: 74/18. i  26/19.)

Kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1.Prijava na konkurs ( potpisanu od strane kandidata ), sa adresom , kontakt telefonom, kraćom biografijom i spiskom dokumenata koji se dostavljaju.

2.Uvjerenje o državljanstvu,

3.Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena  kopija lične karte,

4.Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom  prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,koje se traži ovim konkursom, odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti,

5. Dodatak diplomi ,koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena ,

6.Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje, Biro Milići ( Opština Milići finansira dio sredstava)

7.Uvjerenje opštinskog/gradskog  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku  zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske , ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

8.Uvjerenje  opštinskog /gradskog  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske , ukoliko  se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

9.Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske , ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

10. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti ne starije od šest mjeseci  i  koje prilaže samo izabrani kandida,nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasivanja radnog odnosa,

11. Uvjerenje da protiv njega  nije  pokrenut  krivični postupak  za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem , prije zasnivanja radnog odnosa.

12. Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti,morala,službene dužnosti ,trgovine ljudima,zlostavljanja djeteta,polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,zloupotrebe opojnih sredstava.

13.Uvjerenje o podacima iz posebnog  Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece,prije zasnivanja radnog odnosa,

Kandidati su dužni  dostaviti  ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave  neće se  uzimati u razmatranje .

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa  obaviće se dana 01.08.2022. godine (ponedjeljak) u 9,00 časova  u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojavi na testiranju i intervju, smatraće se da je kandidat odustao od prijave na konkurs.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa  postaviti na oglasnu tablu.

Konkurs ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja  preko Zavoda za  zapošljavanje  i  dnevnom listu  «Glas Srpske» Banja Luka.

Prijave  dostaviti  putem pošte na adresu: JU Osnovna škola „Aleksa Jakšić" Milići, Jovana Jovanovića Zmaja broj 3  75446 Milići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana