JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 28.06.2023. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 28.06.2023. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 28.06. 2023. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

****

****

****

 

KAZNENO – POPRAVNI ZAVOD POLUOTVORENOG TIPA

ISTOČNO SARAJEVO                                                      

                                

r a s p i s u j e

 

J A V N I   K O N K U R S

za prijem radnika pripravnika u radni odnos

 

I     RADNO MJESTO

  1. POLICAJAC KPU (radnik muškog pola)  -  ( 2 ) dva izvršioca ;

II   OPŠTI USLOVI

Kandidati koji se prijave na konkurs treba da ispunjavaju opšte uslove i to:

  • da je državljanin RS – BiH;
  • da je stariji od 18 godina;
  • da ima opštu zdravstvenu sposobnost;
  • da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora

od najmanje 6 ( šest ) mjeseci ili za takvo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u Ustanovi;

          -     da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere 

         na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja

                javnog konkursa;

  • da se na njega ne odnosi član IX stav 1. Ustava BiH.

III      POSEBNI USLOVI

Posebni uslovi koje trebaju ispunjavati kandidati :         

  • da posjeduje srednju stručnu spremu u četvorogodišnjem trajanju;
  • da nije stariji od 27 godina, na dan objavljivanja konkursa;
  • da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uslove predviđene za kandidate za prijem u Policiju KPU-Službu obezbjeđenja.

IV     POTREBNA DOKUMENTA

IV-1

Uz prijavu na konkurs (u kojoj će kandidati navesti radno mjesto na koje apliciraju,kraću biografiju, kontakt adresu i telefon), kandidat je dužan dostaviti sledeća dokumenta :

 

  • diploma o stečenoj spremi (orginal ili ovjerena fotokopija);
  • izvod iz matične knjige rođenih (orginal ili ovjerena fotokopija, ne stariji od 3 mjeseca ili izvod trajnog karaktera);
  • uvjerenje o državljanstvu(orginal ili ovjerena fotokopija ,ne starije od 3 mjeseca,) ;

-  Izjavu da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja javnog konkursa (original,ovjerenu kod nadležnog organa ne stariju od 3 mjeseca );

  • Izjavu da se na njega ne odnosi član IX stav 1. Ustava BiH (original, ovjerenu kod nadležnog organa, ne stariju od 3 mjeseca) ;

 

Napomena: rokovi od 3 mjeseca računaju se od dana objavljivanja Konkursa.

IV-2

Kandidati koji uđu u uži izbor dostaviće sledeća dokumenta:

  • uvjerenje o nekažnjavanju;
  • uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka;
  • uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za poslove policajca;

(Kandidati koji uđu uži izbor, naknadno će biti obaviješteni  o načinu i roku dostave dokumenata navedenih u odjeljku IV-2, a kojima se dokazuje ispunjavanje opštih uslova Konkursa. Ukoliko kandidat na poziv poslodavca ne dostavi navedena dokumenta ili ne bude ispunjavao uslove koje potvrđuju izdati dokumenti, sa istim neće biti zasnovan radni odnos, a pozvaće se naredni kandidat sa bodovne liste. )

 

ROK I NAČIN PRIJALjIVANjA

 

Rok za podnošenje prijava na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja u Dnevnom listu „Glas Srpske"  i Zavodu za zapošljavanje RS – Filijala Istočno Sarajevo – Biro Istočna Ilidža (rok se računa od dana poslednjeg objavljivanja).

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu:

KAZNENO – POPRAVNI ZAVOD

POLUOTVORENOG TIPA

ISTOČNO SARAJEVO

Ul. Meše Selimovića broj 1,Istočno Sarajevo

 sa naznakom „ZA KONKURS ZA RADNO MJESTO (navesti naziv iz Konkursa)-NE OTVARATI,OTVARA KOMISIJA"

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj neprovidnoj koverti, sa naznačenim obaveznim podacima o kandidatu: Ime i prezime, adresa, broj telefona za kontakt.

VI  INTERVJU, TESTIRANjE I DODATNE NAPOMENE

VI-1

Sa svim kandidatima  za radna mjesta  koji budu ispunjavali uslove konkursa, Komisija za prijem radnika obaviće intervju .

VI-2

Sa kandidatima za radna mjesta, koji budu ispunjavali uslove konkursa, posebna Komisija  obaviće psihofizičko testiranje, te će ovi kandidati biti upućeni na ljekarske preglede predviđene za radnike koji rade na poslovima sa posebnim ovlaštenjima.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje, a dokumentacija primljena po konkursu neće se vraćati kandidatima.

Pripravniku u Službi obezbjeđenja, pripravnički staž- stručno osposobljavanje za samostalan rad traje 6 mjeseci, nakon čega je dužan položiti stručni ispit. Pripravniku koji ne završi stručno osposobljavanje ili ne položi stručni ispit ili prekine pripravnički staž, prestaje radni odnos u Ustanovi.

***

JZU DOM ZDRAVLjA "SVETI LUKA"

KALINOVIK   

 

raspisuje

 

J A V N I  O G L A S

za popunu upražnjenog radnog mjesta u službi opšte medicine

 

  1. U  JZU Dom zdravlja"Sveti Luka"Kalinovik prima se u radni odnos na neodređeno vrijeme medicinska sestra-tehničar ........... 1 izvršilac

 

  1. Opis poslova i radnih zadataka medicinske sestre-tehničara IV stepen stručne spreme utvrđeni su članom 11.Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta JZU Doma zdravlja" Sveti Luka"Kalinovik
  2. Opšti uslovi:-da je državljanin Republike Srpske,odnosno BiH-da je stariji-a od 18 godina-da ima opštu zdravstvenu sposobnost - da nije osuđivan-a na krivično đelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci,ili za krivično đelo,koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u zdravstvu.
  3. Posebni uslovi: -SSS-četvrti stepen,medicinsk sestra-tehničar-jedna godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja-položen stručni ispit.
  4. Potrebna dokumentacija:-kandidati prilažu fotokopiju uvjerenja o državljanstvu RS ili BiH.-dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti(dostavlja samo izabrani kandidat)-diploma o završenoj stručnoj spremi-uvjerenje o položenom stručnom ispitu-dokaz o radnom iskustvu (potvrda,uvjerenje ili radna knjižica).

6. Usmeni intervju i izbor kandidata:Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove javnog oglašavanja, Konkursna komisija obaviće intervju. Intervju podrazimijeva pojedinačni razgovor sa kandidatima,na osnovu koga se utvrđuje stručnost kandidata za rad na radnom mjestu za koje se prijavio,o čemu će kandidati biti blagovremeno obavješteni. Kandidati koji ne pristupe zakazanom intervjuu, a koji svoj izostanak ne opravdaju,smatraće se da su odustali od prijave na oglas.

Prvorangirani kandidat dužan je u roku od osam dana od dana poziva Komisije dostaviti svu gore navedenu dokumentaciju.Ako prvorangirani kandidat ne dostavi dokaze u propisanom roku, ili ako na osnovu dostavljenih dokaza, Komisija utvrdi da kandidati ne ispunjavaju opšte i posebne uslove,pozvaće  sledećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa rang liste uspješnih kandidata da dostavi tražene dokaze.

7.Rok, način i mjesto za podnošenje prijava na oglas: Rok za podnošenje prijava je osam dana  od dana  objavljivanja Oglasa u dnevnom listu "Glas Srpske".                                                                                         

Dokumenti uz prijavu na Oglas neće se vraćati kandidatima.

Prijave se mogu dostaviti lično u administrativnoj službi ove ustanove,ili poštom na adresu: JZU Dom zdravlja"Sveti Luka"Kalinovik, ul.Pere Tunguza 12 A., Kalinovik,71230.

Nepotpune, nedopuštene, nerazumljive i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata, koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog oglašavanja,će se odbaciti Zaključkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana