JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 12.07.2023. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 12.07.2023. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 12.07. 2023. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*************

****************

 

UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU

 

objavljuje

 

I S P R A V K U   K O N K U R S A

U Konkursu koji je objavljen dana 05.07.2023.godine  u dnevnom listu „Glas Srpske" vrši se ispravka u dijelu koji se odnosi na članicu Univerziteta: Medicinski fakultet Foča, na način

 

umjesto:

 

1. Za izbor saradnika u zvanje višeg asistenta za užu naučnu oblast Anatomija i morfologija ................................................................ 1 izvršilac treba da stoji:

  1. Za  izbor saradnika u zvanje asistenta za užu naučnu oblast Anatomija i morfologija .................................................. 1 izvršilac

 

U Konkursu se, nakon dijela koji definiše dokumentaciju koju kondidati prilažu uz prijavu, dodaje tekst koji glasi:

Kandidati, koji konkurišu na poziciju za izbor saradnika u zvanje asistenta za užu naučnu oblast Anatomija i morfologija na Medicinskom fakultetu Foča, su u obavezi da uz prijavu dostave i dokaz o znanju engleskog jezika (s obzirom da se na Medicinskom fakultetu Foča realizuje studijski program Medicina na engleskom jeziku).

***

UNIVERZITET U ISTOČNOM SARAJEVU

 

objavljuje

 

P O N I Š T E Nj E    K O N K U R S A

  1.  Poništava se Konkurs objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske" dana 03.05.2023.godine, u dijelu koji se odnosi na izbor nastavnika u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Hidrotermika i termoenergetika", na Mašinskom fakultetu Istočno Sarajevo Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

 

  1.  Poništava se Konkurs objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske" dana 03.05.2023. godine, u dijelu koji se odnosi na izbor nastavnika u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Informacione nauke (društveni aspekti)", na Ekonomskom fakultetu Brčko Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

 

  1.  Poništava se Konkurs objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske" dana 01.03.2023. godine, u dijelu koji se odnosi na izbor nastavnika u zvanje redovnog profesora za užu naučnu oblast „Menadžment", na Fakultetu za proizvodnju i menadžment Trebinje Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

 

  1.  Poništava se Konkurs objavljen u dnevnom listu „Glas Srpske" dana 31.05.2023. godine, u dijelu koji se odnosi na izbor nastavnika u zvanje docenta, vanrednog profesora ili redovnog profesora za užu naučnu oblast „Opšta psihologija", na Akademiji likovnih umjetnosti Trebinje Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

***

 

KAZNENO - POPRAVNI ZAVOD POLUOTVORENOG TIPA

ISTOČNO SARAJEVO

Raspisuje:

J A V N I       K O N K U R S

za prijem radnika  na neodređeno vrijeme

 

 

  1. STRUČNI SARADNIK ZA NABAVKU ( SSS) 

       1 izvršilac – na neodređeno vrijeme

 

  1. Opis poslova radnog mjesta

 

  • trebuje nabavke roba iz magacina za ugostiteljsku djelatnost u Radnoj jedinici Istočnik,  prema potrebama ugostiteljskih objekata;
  • kontroliše količine roba u ugostiteljskim objektima radi blagovremene i adekvatne nabavke te koordinira isporuke roba između magacina i ugostiteljskih objekata;
  • vrši ispitivanje tržišta u pogledu promjena cijena ugostiteljskih  roba i usluga, te sastavlja izvještaje i prijedloge za promjene cijena, radi blagovremenog prilagođavanja RJ Istočnik  i konkurentnosti na tržištu;
  • sastavlja izvještaje o utrošku roba po ugovorima o nabavci za potrebe RJ Istočnik;
  • priprema specifikacije i prijedloge nabavki roba za ugostiteljstvo u postupcima javnih nabavki ;
  • obavlja i druge poslove koje odredi rukovodilac Radne jedinice.

 

b)Opšti uslovi :

           1.   Da je državljanin RS – BiH;

                       2.    Da je stariji od 18 godina;

  1. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost;
  2. Da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 mjeseci ili za takvo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u Kazneno-popravnom zavodu;
  3. Da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH, najmanje tri godine prije objavljivanja konkursa;
  4. Da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak;
  5. Da se na njega ne odnosi član IX stav 1. Ustava BiH;

          v) Posebni uslovi  :   

  •  SSS (trgovačkog smjera)  
  • radno iskustvo od  6 (šest) mjeseci na istim ili sličnim poslovima,
  • poznavanje rada na računaru
  • vozački ispit „B" kategorije

 

  1. UPUTSTVO KANDIDATIMA:

a)  Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti sledeće dokumente - dokaze o ispunjavanju   opštih i posebnih uslova konkursa :

    1. Diploma o stečenoj stručnoj spremi;
    2. Izvod iz matične knjige rođenih;
    3. Uvjerenje o državljanstvu;
    4. Uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka;
    5. Potvrdu o radnom iskustvu (potvrda treba sadržavati podatke o radnom iskustvu na  poslovima u traženom zanimanju, sa preciznim navođenjem poslova koje je radnik obavljao kod poslodavca i periodom rada)
    6. Vozačka dozvola B kategorije (ovjerena fotokopija);
    7. Izjavu o ispunjavanju opštih uslova navedenih u tačkama 5. i 7 (potpisanu i ovjerenu od nadležnog organa);

Napomene:

-Uvjerenje o nekažnjavanju (tačka 4. opštih uslova) dostaviće naknadno kandidat koji bude predložen za zasnivanje radnog odnosa, a prije zasnivanja radnog odnosa.

-Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (tačka 3. opštih uslova) dostaviće naknadno kandidat koji bude predložen za zasnivanje radnog odnosa, a prije zasnivanja radnog odnosa.

-Ukoliko prvorangirani kandidat, na poziv poslodavca, ne dostavi dokumente iz tačaka 3. i 4. kojima dokazuje ispunjavanje predviđenih posebnih uslova, za zasnivanje radnog odnosa pozvaće se drugorangirani kandidat.

-Datum izdavanja dokumenata pod brojevima 2,3,4 i 5 ( tačka a) Uputstva kandidatima)  ne smije biti stariji od 3 (tri) mjeseca računajući od krajnjeg roka za predaju dokumenata po konkursu.

Izuzetno dokument pod brojem 2. može biti stariji od ovog roka ukoliko se radi o izvodu iz matične knjige rođenih koji je  trajnog karaktera.

Sva dokumenta moraju biti predata u originalu ili ovjerene fotokopije.

b) Rok za podnošenje prijava na konkurs je 15 dana od dana  objavljivanja u javnim glasilima, a oglas će biti objavljen u    Dnevnom listu „Glas Srpske"  i Zavodu za zapošljavanje RS – Filijala Istočno Sarajevo – Biro Istočna Ilidža. Ako konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok će se računati od dana posljednjeg objavljivanja.

 

Prijave se mogu dostaviti isključivo  putem pošte na adresu:

 

KAZNENO-POPRAVNI ZAVOD

POLUOTVORENOG TIPA

ISTOČNO SARAJEVO

ulica Meše Selimovića br. 1, 71123 Istočno Sarajevo,

 sa naznakom „KONKURS ZA PRIJEM NA RADNO MJESTO ( navesti naziv radnog mjesta iz konkursa) „

 

Sa svim kandidatima koji budu ispunjavali uslove konkursa, Komisija za prijem radnika obaviće intervju,  te će se izvršiti pismeno testiranje (test opšteg i stručnog znanja), na osnovu čega će se dodijeliti bodovi i izvršiti izbor kandidata.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje, a dokumenta primljena po konkursu neće se vraćati kandidatima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana