Želite li dobiti 50€ za trgovanje i početi zarađivati?

Agencije
Želite li dobiti 50€ za trgovanje i početi zarađivati?

Već 4 mjeseca u fokusu na svjetskom tržištu akcija nalaze se dionice Netflixa, koje su od februara do danas porasle čak 30%, a tokom prošle godine nevjerovatnih 130%.

FXLider svim čitaocima koji žele da trguju na svjetskoj berzi i zarade na cijeni dionica Netflixa, daje besplatnih 50€ početnog kapitala za trgovanje.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Ukupna tržišna vrijednost Netflix-a je  44 milijarde dolara. Nedavno su se pojavile i glasine o mogućem preuzimanju od strane Apple-a. Međutim ovaj tip glasina nije nov. Kao mogući kupci ranije su se pominjali i Amazon, Google i Alibaba.

Prošle sedmice ipak Netflix je uspio da postigne dogovor sa Walt Disney kompanijom o ekskluzivnom pravu za emitovanje Disney-jevih filmova uključujući Marvel, Lusac films i Pixar. Počev od septembra 2016 godine na Netflix-u će se emitovati i najnoviji Disney-jevi filmovi kao što su „ Jungle book", „Zootopia"  kao i tek najavljeni naslovi kao što je „Finding Dory".  Netflix-u je prijeko potreban visoko tražen sadržaj kako bi zadržao pretplatnike nakon što je u maju pretplata porasla sa 7.99 dolara na sada 9.99 dolara.

I ako analitičari sa Wall Street-a još nisu postavili svoje  prognoze  rasta ove kompanije za prethodni kvartal  teško je ignorisati odlične rezultate koje ova kompanija do sada ostvarila. Od početka godine usluga je proširena na 130 novih zemalja, a broj korisnika dostigao preko 81 miliona. Na godišnjem nivou u SAD-u  je ostvaren rast profita od 18%, a u inostranstvu čak 57%.

*******

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana