Završen stadion vrijedan 800.000 maraka

Glas Srpske
Završen stadion vrijedan 800.000 maraka

BANjALUKA - U Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" kod Teslića završena je izgradnja stadiona sa vještačkom travom u koji je uloženo 800.000 maraka, objekat će biti u funkciji za nekoliko dana.

"Banja Vrućica" je za ovaj stadion obezbijedila 500.000 maraka iz vlastitih prihoda, dok je Vlada Republike Srpske sa 300.000 maraka finansirala kupovinu vještačke trave, saopšteno je iz ovog centra, prenijela je Srna.

Predsjednik Upravnog odbora "Banje Vrućice" Dragan Bogdanić rekao je da je ovim projektom upotpunjen sadržaj za boravak u centru i najzahtjevnijih sportista i ekipa.

- Planirano je da se u zdravstvenom dijelu banje uskoro otvori i kabinet za funkcionalno ispitivanje sportista. U planu je i korišćenje termomineralne vode za velnes centar, a početkom novembra trebalo bi da bude završen prvi bazen u BiH sa ovakvom vodom - rekao je Bogdanić.

Dodao je da se izgradnjom akva parka, rekonstrukcijom terapijskih kabineta, kao i nabavkom savremene medicinske opreme u "Banji Vrućici" nastoje pratiti dostignuća u oblasti medicine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana