Vitinka apsolutni šampion kvaliteta

M. L.
Vitinka apsolutni šampion kvaliteta

Da su prirodni i zdravi proizvodi i dalje na cijeni svjedoči dostignuće kompanije "Vitinka" iz Kozluka, koja je na ovogodišnjem, 83. po redu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu trijumfovala kao apsolutni šampion kvaliteta.

Voda uvijek nađe svoj put, a "Vitinka" je upravo to i učinila pronašavši put do najviših svjetskih standarda. Neumoljiva kontrola kvaliteta rezultovala je da na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu prirodna mineralna voda "vitinka" u kategoriji robnih grupa "vode i osvježavajuća bezalkoholna pića" zasija kao "šampion kvaliteta grupe proizvoda" za 2016. godinu.

Pored najprestižnije sajamske nagrade kao šampion grupe i savremeno ruho "Vitinkinih" proizvoda odnijelo je pobjedu i prvo mjesto za ukupan dizajn svih boca i ambalaža, koji potpisuje dizajner i kreativni direktor banjalučke marketinške agencije Support marketing centar Saša Vasić. Po dolasku na police, novo odijelo "Vitinkinih" boca prvo je pobralo simpatije potrošača, a najveće ocjene stručnog žirija novosadskog sajma samo su potvrdile i pečatirale sud konzumenata. Velika zlatna medalja kompaniji "Vitinka" pripala je za dizajn svih staklenih i PET boca, a prvim, zlatnim mjestom nagrađene su i etikete za brendove "vitinka", "vivia", "exotic", "vita", "cola" i "nara".

Sajam u Novom Sadu ujedno je bio i prilika da "Vitinka" svoje proizvode predstavi i potrošačima u Srbiji, pa je tako, kao novitet u susjednoj državi, sudeći po komentarima sa sajma, osvojila i srca posjetilaca, ali i još dvije zlatne medalje - veliku zlatnu medalju za kvalitet u kategoriji mineralnih voda za brend "vitinka" i zlatnu medalju za kvalitet u kategoriji bezalkoholnih pića za čistu, prirodnu, izvorsku vodu "vivia".

- Presrećni smo što smo bili dio ovog velikog međunarodnog sajma, koji slovi kao jedan od deset najprestižnijih sajamskih događaja u Evropi. Veliku radost dijelimo zbog osvojenih priznanja, kako za kvalitet naših proizvoda, tako i za total dizajn i naše nove boce, koje su dizajnirane po najvišim svjetskim standardima. Nastavak trenda rasta kompanije "Vitinka" u ovoj i u narednim godinama svakako je i ulazak i širenje i na tržišta u regionu - istakao je u Novom Sadu direktor marketinga u kompaniji "Vitinka" Mirko Savić.

Trijumf kompanije uslijedio je na zatvaranju sajma, kada su "Vitinki", pored već pomenutih, uručene i specijalne nagrade za doprinos sajmu i uređenost sajamskog prostora, te nagrada za uspješnu sajamsku prezentaciju proizvoda na štandu.

Novi ukusi

Uz priznanja za kvalitet i izgled proizvoda, predstavnici kompanije "Vitinka" kući se vraćaju sa iznenađenjem za sve one kojima je sasvim prirodno da piju šampionska pića.

To su novi "vitinka" sirupi sa ukusom limuna, jabuke, narandže, maline i mango-limete, koji će se ovih dana pojaviti na policama u svim marketima u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana