"Vitaminka" obilježava 75 godina: Najjači aduti kvalitet i tradicija (FOTO)

M.B.
Foto: D. Pozderović

BANjALUKA - Manifestacija "Dani Vitaminke" počela je danas u Banjaluci i to svečanom akademijom u Banskom dvoru, a nastaviće se sve do 22. oktobra i to u Gospodskoj ulici, gdje će biti izloženi proizvodi, a pripremljeni su i prigodni pokloni za posjetioce.

"Vitaminka" je jedna od najpoznatijih kompanija za proizvodnju voća i povrća u regionu, a ono što ih izdavaja od drugih su kvalitet i tradicija. 

Direktorica proizvodnje u "Vitaminci" Tanja Šušić rekla je da je sedam i po decenija uspješnog rada lijep povod za proslavu koju su uveličale  brojne javne ličnosti, kolege i kupci.

- Ovo je prava prilika da proslavimo jubilej, naš kvalitet i tradiciju.  Tu je sada i naša nova ambalaža koja je pobrala samo pozitivne komentare i  upotpunjuje naš kvalitet koji je uvijek bio na prvom mjestu - rekla je Šušićeva.

Od sutra do nedjelje planirano je druženje sa građanima na štandu u Gospodskoj ulici, u periodu od 16 do 20 časova.

- Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže, a pripremili smo i poklone - rekla je Šušićeva.

Direktor marketinga u "Vitaminci" Mirko Savić istakao je da je ovo veliki dan za sve zaposlene ali i potrošače, jer su već 75 godina  njihovi proizvodi neizbježni u svim domaćinstvima u BiH, a uz to pozicionirali su se i na međunarodnom tržištu.

- Osim u BiH, naši proizvodi dostupni su i u Hrvatskoj, Austriji i Njemačkoj, ali i Australiji i Americi.  Uz kvalitet i tradiciju, povjerenje je naša  najveća snaga - rekao je Savić.

Proslavu velikog jubileja uveličali su mnogi gosti, ali i saradnici "Vitaminke" kao što je firma "Binvest" iz Posušja. 

Vladimir Kostandinović iz ove firme naglasio je da "Vitaminka" treba samo da nastavi kao što je do sada radila.
- Godinama imamo dobru saradnju sa "Vitaminkom" kao distributer njihovih proizvoda za Hercegovinu. Vjerujem da će novi dizajn i logo pozitivno uticati na prodaju, koja je i sada odlična na našem tržištu - rekao  je Kostandinović.

Galeriju sa manifestacije "Dani Vitaminke možete pogledati O V D J E

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana