Uz UniCredit banku Banja Luka na putu do najboljeg kredita

G.S.
Uz UniCredit banku Banja Luka na putu do najboljeg kredita

UniCredit banka Banja Luka pokrenula je marketinšku kampanju za akcijsku ponudu UniCredit stambenih i gotovinskih kredita, rukovodeći se željama i potrebama svojih klijenata.

U posebnoj ponudi kredita, Banka je klijentima u mogućnosti ponuditi stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 15 godina te gotovinske kredite do 50.000 KM, sa fiksnom kamatnom stopom, rokom otplate do 10 godina te isplatom kredita u roku od 24 sata.

Fiksna kamatna stopa tokom cjelokupnog roka otplate kredita, klijentima omogućava jednaku mjesečnu ratu kredita te mogućnost planiranja mjesečnih obaveza bez bojazni o mogućoj izmjeni rate kredita, uslovljeno kretanjem Euribora. Dodatno, gotovinski kredit ugovoren uz polisu osiguranja nudi dodatnu sigurnost, kao što je otplata kredita u slučaju bolovanja, otkaza ili smrti, a sve u zavisnosti od ugovorene polise.

Stambeni i gotovinski krediti za sve postojeće i nove klijente Banke, u okviru akcijske ponude, odobravaju se bez troškova obrade kredita, ukoliko klijenti za iste apliciraju online - putem web stranice  Banke.

Za sve klijente, koji planiraju dugoročno, za kupovinu već izgrađene stambene jedinice (stana ili kuće) ili stanova u izgradnji, UniCredit Bank Banja Luka je tu kao podrška na putu ka ostvarenju željenih ciljeva. Uz UniCredit stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom na rok otplate do 15 godina i odobrenjem kredita bez troškova za obradu za sve online zahtjeve, put do useljenja mnogo je lakši.

"Fiksna kamatna stopa, u okviru gotovinskih i stambenih kredita, klijentima nudi dodatnu sigurnost, koju oni prepoznaju kao stabilniju opciju po pitanju otplate kredita u budućnosti. Imajući u vidu da živimo u vremenu koje sa sobom nosi mnogo neizvjesnosti i izazova, kreirali smo akcijsku ponudu za gotovinske i stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom, uz mogućnost ugovaranja gotovinskih kredita sa polisom osiguranja.", izjavio je Željko Kišić, član Uprave zadužen za maloprodaju i korporativno bankarstvo.

Ukoliko još niste, aplicirajte odmah za UniCredit kredit po akcijskim uslovima i krenite putem do najboljeg kredita. Više detalja o akcijskoj ponudi kredita saznajte na web stranici unicreditbank-bl.ba, u najbližoj filijali UniCredit banke Banja Luka, pozivom besplatnog info telefona 080 051 051 ili putem, e-mail adrese [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana