Uz ATOS BANK, Visa kartice i Google Pay ostvari povrat od 50KM!

G.S.
Uz ATOS BANK, Visa kartice i Google Pay ostvari povrat od 50KM!

ATOS BANK i kompanija Visa omogućile su Google Pay kao novu opciju plaćanja za svoje klijente, kojima je na ovaj način omogućeno jednostavno, sigurno i praktično plaćanje putem putem Google Pay digitalnog novčanika.

Ovim je i započeta kampanja „Tvoja Google Pay avantura počinje sada", u okviru koje će klijenti imati priliku da ostvare povrat novca u iznosu od 50KM, za minimum 5 transakcija obavljenih digitalizovanom Visa karticom ATOS banke, u pojedinačnoj vrijednosti od 50KM.

Na ovaj način, ATOS BANK je pružila klijentima praktičnije i sigurnije iskustvo prilikom obavljanja transkcija, a uvođenjem Google Pay usluge pokazali su i odraz kontinuiranog angažmana u pružanju najnovijih tehnoloških rješenja, koja će olakšati platne transakcije klijentima.

„Naš partnerski odnos sa kompanijom Visa,  jednim od globalnih lidera u platnim tehnologijama,omogućava nam da još bolje iskoristimo napredne tehnološke mogućnosti i pružimo još bržu, sigurniju i inovativniju bankarsku uslugu svim našim klijentima. Radujemo se što uvođenjem usluge Google Pay pružamo našim klijentima mogućnost da uživaju u brzim, jednostavnim i sigurnim transakcijama." izjavili su ovim povodom ispred Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

ATOS BANK  poziva svoje klijente da iskoriste ovu priliku i uživaju u pogodnostima i sigurnosti Google Pay digitalnog novčanika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana