Unapređenje tržišta kapitala u RS

D. S.
Unapređenje tržišta kapitala u RS

BANjA LUKA - "Investicione mogućnosti na tržištu kapitala RS" naziv je četvrte međunarodne konferencije Banjalučke berze, koja će u Banjoj Luci biti održana 12. maja.

Konferencija će biti podijeljena na panele Reforma penzijskog sistema RS,  Predstavljanje preduzeća na službenom berzanskom tržištu, Perspektive razvoja tržišta kapitala RS,  entitetske, municipalne i korporativne obveznice u RS
i  Razvoj fondovske industrije u RS.

Učešće u uvodnom panelu na kojem će biti predstavljena strategija reforme penzijskog sistema RS uzeće predstavnici radne grupe Vlade RS za izradu strategije reforme penzijskog sistema RS, kao i predstavnici nadležnih ministarstava u Vladi RS.

Osnovni ciljevi konferencije Banjalučke berze su da se učesnici na tržištu kapitala RS i BiH upoznaju sa aktuelnim pitanjima koja su ključna za razvoj tržišta kapitala, te da se kroz učešće svih učesnika dođe do prijedloga za unapređenje razvoja tržišta kapitala. Domaći investitori i institucionalni investitori iz inostranstva imaće priliku da se upoznaju sa mogućnostima za ulaganje na tržište kapitala RS i BiH, kao i sa rezultatima i razvojnim projektima preduzeća na službenom berzanskom tržištu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana