U banjolučkom Pevecu počeo sajam građenja

Glas Srpske
U banjolučkom Pevecu počeo sajam građenja

BANjA LUKA - Sajam građenja pod nazivom "Sve što vam treba" na kome će se predstaviti 40 domaćih i stranih izlagača koji proizvode građevinski materijal, alat i građevinsku stolariju počeo je juče u banjolučkom "Pevecu".

- Sajam građenja potvrda je da građevinarstvo ponovo postaje jedna od najvažnijih domaćih privrednih grana i odlična prilika da se proslavi uspjeh posljednje građevinske sezone, te napravi prvi korak ka uspješnoj narednoj sezoni - rekao je pomoćnik ministra za građevinarstvo i ekologiju RS Milenko J. Dakić.

Sajam traje tri dana i za to vrijeme posjetioci će imati priliku da kupuju po fabričkim cijenama, ali i da prisustvuju velikom broju prezentacija savremenih tehnika u građevinarstvu koje su usko vezne za poslove građenja i uređenja kuće ili stana. Na sajmu je predstavljen i bogat asortiman sanitarija, boja i lakova, podnih obloga i krovova.

Među poznatijim kompanijama koje izlažu na sajmu su i austrijski koncern "Tondah" koji je na tržištu BiH prisutan od 1998. godine.

Svaki kupac koji za vrijeme sajma napravi račun veći od 50 maraka osvaja besplatan ručak, a u " Pevecu" kažu da sve posjetioce očekuje mnoštvo zanimljivih iznenađenja.

Direktor banjolučkog prodajnog centra "Pevec" Dalibor Zec najavio je da će sajam građenja postati tradicionalna manifestacija, te da će "Pevec" organizovati niz sajamskih manifestacija iz drugih oblasti.

- Banja Luka je veliko gradilište, a da bismo što kvalitetnije gradili moramo koristiti kvalitetne materijale i načine gradnje - rekao je Zec.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana