Telekom najuspješnija privatizacija u Srpskoj

Agencije
Telekom najuspješnija privatizacija u Srpskoj

Banjaluka - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Srpska i u budućnosti institucionalno podržati razvoj "Telekoma Republike Srpske", kao i novo rukovodstvo kompanije, prenose agencije.

Predsjednik Srpske je naglasio da je privatizacija "Telekoma" jedna od najuspješnijih u kojoj je privatizacioni partner "Telekom Srbije" uspio da ispoštuje privatizacioni ugovor. 

-Na današnjem sastanku sa generalnim direktorom "Telekoma" Goranom Vlaovićem upoznao sam se sa novom upravom kompanije, kao i planovima za budućnost - rekao je Dodik novinarima nakon sastanka u Banjaluci, izrazivši uvjerenje da će kontinuitet uspješnog rada "Telekoma Republike Srpske" biti nastavljen i ubuduće. 

Zahvalivši predsjedniku Dodiku na prijemu, Vlaović je istakao da je povod današnje posjete uspostavljanje jasne komunikacije između ove komapnije i institucija Srpske, a sve s ciljem bržeg razvoja Republike. 

- M tel je pokazao da je vodeća kompanija u BiH s potencijalom da bude vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu - naglasio je Vlaović i najavio da će u aprilu ove godine biti predstavljena nova strategija razvoja "Telekoma Srpske" zahvaljujući kojoj bi ova kompanija zauzela lidersku poziciju u regiji. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana