Studen holding najbolji u agrobiznisu

Ž. K.
Studen holding najbolji u agrobiznisu

Novi Sad - "Studen holding" proglašen je na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu za najbolju kompaniju u agrobiznisu u oblasti prerade poljoprivrednih proizvoda.

Priznanje jednom od regionalnih lidera u proizvodnji prehrambenih proizvoda uslijedilo je nakon osvojenih velikih zlatnih medalja za kvalitet "agragold šećera" i zlatnih medalja za kvalitet jestivog ulja "bimal" i dodjele velikog šampionskog pehara za fabriku "Bimal", koja je najveća proizvodna kompanija agroindustrijskog kompleksa "Studen holding" iz Brčkog.

Primajući nagradu potpredsjednik uprave "Studen holdinga" Mitja Kovačič istakao je 25-godišnje iskustvo kompanije u agrobiznisu, koje se ogleda u snazi brendova koje proizvodi i plasira na tržište zapadnog Balkana.

- Kombinacija ljudskih kapaciteta, strateških partnerstava i isprobanog poslovnog modela omogućava neprestani razvoj "Studen holdinga" u pogledu operativne izvrsnosti i zadovoljstva kupaca, što dovodi do progresivnog rasta udjela na tržištu zapadnog Balkana i međunarodnog prisustva sa našim ključnim proizvodima pod brendom, a to su "bimal suncokretovo ulje" i "agragold šećer" - kazao je Kovačič.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana