Širenje tržišta i rast prometa preduzećaGatarić

N. S.
Širenje tržišta i rast prometa preduzećaGatarić

DERVENTA - U prostorijama veleprodajnog preduzeća "Gatarić" iz Dervente, u subotu je održana prezentacija kompletnog asortimana ovog preduzeća, sa posebnim akcentom na predstavljanje raznovrsne ponude školskih artikala za predstojeću sezonu.

Menayer prodaje u firmi "Gatarić" Nenad Ratkovac naveo je da je tokom jednodnevnog druženja prezentaciju posjetilo oko 500 ljudi.

"Gatarić" d.o.o. svoj razvoj i poslovnu politiku već od samog početka usmjerava prema ekskluzivnim zastupništvima renomiranih svjetskih proizvođača savremene kancelarijske, školske i računarske opreme. Širenje tržišta i konstantan rast prometa evidentni su u svakoj godini te lani dostiže 25 miliona evra uz razvijenu trgovačku mrežu u: BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji i Albaniji.

- Danas firma "Gatarić" zastupa više od 40 evropskih i svjetskih proizvođača za područje BiH, a dijelom i za Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru, Kosovo, Makedoniju i Albaniju.  Nimalo slučajno postaje strateški dobavljač gotovo svih mega i hipermarketa u BiH, Hrvatskoj i Srbiji i Crnoj Gori te vodećih banaka i bh. institucija - naveo je Ratkovac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana