Sberbank četvrtu godinu zaredom brend sa najvećom vrijednošću u Rusiji

GS
Sberbank četvrtu godinu zaredom brend sa najvećom vrijednošću u Rusiji

BANjALUKA - Sberbank je četvrtu godinu zaredom zadržala vodeću poziciju u godišnjem rangu brendova sa najvećom vrijednošću u Rusiji " Brand Finance Russia 50", sa nevjerovatnih 11,3 milijardi dolara, saopšteno je iz Sberbank Banjaluka.

Ostalih prvih pet kompanija su "Gasprom", "Lukoil", "Rosnjeft" i "Ruske željeznice".

U saopštenju se navodi da je Sberbank banka koja na jednom mjestu nudi sveobuhvatnu uslugu za svoje klijente, te da nastavlja da premašuje očekivanja klijenata širenjem digitalnog ekosistema.

- Svoje bankarske usluge Sberbank je proširila na logistiku, kupovinu, zabavu, korporativno obrazovanje, zdravstvo, pravne i poslovne usluge. Takva diversifikacija stvara pogodnost za klijente i dugoročno smanjuje nestabilnost prihoda - navodi se u saopštenju.

Predsjednik Uprave i Izvršnog odbora Sberbank Rusija Herman Gref rekao je da visoka vrijednost brenda rezultat rada Sberbank tima i povjerenja klijenata.

- Ponosni smo na ovo priznanje i samo stalnim kretanjem ka budućnosti možemo sprovesti najambicioznije planove i fantastične projekte kako bi život naših klijenata učinili lakšim i ugodnijim svaki dan - rekao je Gref.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana