"Sa Google Pay™ plati i povrat ostvari " uz ATOS BANK i Mastercard

G.S.
"Sa Google Pay™ plati i povrat ostvari " uz ATOS BANK i Mastercard

ATOS BANK sa zadovoljstvom najavljuje novu promotivnu kampanju u partnerstvu sa kompanijom Mastercard za transakcije izvršene Mastercard karticama Banke putem Google Pay digitalnog novčanika.

Google Pay je digitalni novčanik koji omogućava klijentima da jednostavno i sigurno obavljaju plaćanja putem svojih mobilnih uređaja. Naime klijenti mogu povezati svoje bankovne kartice sa Google Pay aplikacijom i koristiti ih za plaćanja gdje je podržano beskontaktno plaćanje. Sve ovo čini Google Pay praktičnim i efikasnim alatom za svakodnevne finansijske transakcije.

U okviru kampanje "Sa Google Pay™ plati i povrat ostvari" klijenti imaju priliku da ostvare povrat novca u iznosu od 50 KM, za minimum 5 transakcija Mastercard karticama ATOS banke u pojedinačnoj vrijednosti od 50 KM. Ova akcija traje do isteka zaliha.

"ATOS BANK je tokom prethodnih godina sa kompanijom Mastercard zajedno radila na pružanju inovativnih i sigurnih rješenja za naše klijente, a njihova posvećenost inovacijama učinila ih je našim važnim partnerom. Uvođenje usluge Google Pay za ATOS BANK predstavlja mogućnost pružanja našim klijentima praktičan, siguran, pojednostavljen i moderan način obavljanja transakcija putem digitalnog novčanika. Sa ovom uslugom unaprijeđujemo i reputaciju naše Banke kao inovativnog i tehnološki osviještenog finansijskog partnera." izjavili su ovim povodom iz Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz ATOS banke pozivaju klijente da iskoriste ovu priliku i da uživaju u pogodnostima i sigurnosti Google Pay – digitalnog novčanika i maksimalno iskoriste sve prednosti ove akcije  uz kompaniju Mastercard i ATOS BANK.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana