Rekordno poslovanje kompanije m:tel

Glas Srpske
Rekordno poslovanje kompanije m:tel

SARAJEVO - Kompanija "m:tel" za godinu i četiri mjeseca poslovanja na tržištu BiH povećala je broj korisnika mobilne telefonije sa 635.000 na 1.070.000, što je povećanje za 70 odsto i predstavlja rekord, ne samo u zemlji nego i u regionu, izjavio je juče generalni direktor "m:tela" Predrag Ćulibrk, prenose agencije.

- Učešće "m:tela" na tržištu BiH iznosi 37 do 38 odsto, istakao je Ćulibrk na konferenciji za novinare povodom otvaranja prodajnog mjesta "m:tela" u Sarajevu.

Prema njegovim riječima, usluge "m:tela" dostupne su na području cijele BiH, a signal mobilne mreže najrasprostranjeniji je u poređenju sa ostalim mobilnim operaterima u BiH.

- Da smo i dalje opredijeljeni da nastavimo sa razvojem kompanije u svim njenim segmentima pokazuje i otvaranje prodajnog centra u Sarajevu - naglasio je Ćulibrk i najavio za 8. novembar otvaranje prodajnog mjesta u Mostaru, a do kraja godine i u Tuzli i Brčkom.

Ćulibrk je istakao da je "m:tel" kompanija koja njeguje principe društveno odgovornog poslovanja kroz učešće u mnogobrojnim projektima humanog, sportskog i kulturnog karaktera širom BiH.

Koncert

Glumci Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Saša Petrović iz serije "Vratiće se rode", koja je zahvaljujući "m:telu" emitovana na prostoru cijele BiH, na svečanom otvaranju u Sarajevu, dijelili su posjetiocima autograme. Kompanija "m:tel" građanima Sarajeva sinoć je poklonila koncert Željka Joksimovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana